Simona Ionescu / Redactor Șef

Cleopatra Stratan, ședință foto îndrăzneață, expusă pe Instagram

Cleopatra Stratan, ședință foto îndrăzneață, expusă pe Instagram
Cleopatra Stratan își încântă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare în costum de baie, în piscină. Cântăreața împlinește în toamna acestui an „vârsta maturității” și s-a transformat într-o tânără extraordinar de frumoasă.

Artista a profitat de zilele însorite din această perioadă și a mers Chișinău. Cleopatra s-a fotografiat în costum de baie, în timp ce făcea o baie în piscină, iar comunitatea creată pe rețeaua de socializare a admirat-o pe tânără.

„E prima mea baie în piscină anul ăsta… abia așteptam”, a scris artista în descrierea imaginii.

”Ce minunată ești”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ce drăguță”, ”ce bine arăți. Sexy în costum de baie la piscină”, au lăudat-o admiratorii pe Cleopatra Stratan.

Cleopatra îl așteaptă acum pe Ghiță la … plajă

Despre Cleopatra Stratan s-a auzit în toată lumea. Aceasta devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul ei, „Ghiță”, care s-a bucurat de mare succes la public. Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.

Relația cu Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan  au povestit despre cum au reacțioant părinții lor când au aflat despre relație.

„Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a declarat Edward Sanda.

„Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a spus Cleopatra Stratan.

Cei doi îndrăgostiți au fost întrebați ce anume le-a plăcut unul la celălalt atunci când s-au văzut prima oară. ”Frumusețea și maturitatea”, a spus Edward, iar Cleopatra a fost cucerită de „felul în care mă privea”.

Alo, domnul ministru al Mediului, știți că de 3 zile incendiul de la groapa de gunoi din Sighișoara poluează?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre