Simona Ionescu / Redactor Șef

Clipe grele pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Fiica sportivului a fost operată

Clipe grele pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Fiica sportivului a fost operată
Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați într-un spital din Riad, Arabia Saudită unde și-au dus fetița, când vorbeau cu unul dintre medici.

Potrivit First Sportz, nu se știe care dintre cele trei fete au fost operate, dar intervenția chirurgicală trebuia făcută urgent.

Jurnaliștii spun că moștenitoarei portughezului și s-a făcut rău, a fost transportată la spital, iar doctorii au constatat că trebuie rapid operată de apendicită. Până în acest moment sunt singurele informații apărute în presa internațională legate de momentul greu prin care trece familia lui Ronaldo.

Ronaldo și Georgina, la spital alături de fiica lor, care a fost operată

Cuplul are trei fete: Eva, Alana Martina și Bella. Potrivit First Sportz, nu se știe în acest moment care dintre ele a fost supusă intervenției chirurgicale.

Anul trecut și-a pierdut bebelușul

În 2021, sportivul și partenera sa au anunțat că vor deveni părinți de gemeni și erau în culmea fericirii. Anul trecut însă, băiețelul a trecut la dreapta Domnului, chiar după naștere. Familia a fost pusă la pământ de durere, dar au făcut tot ce le-a stat în putință să reziste pentru a avea grijă de fetiță.

Ronaldo a trimis atunci un mesaj care le-a adus lacrimi în ochi tuturor celor care-l cunosc. „Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte.

Ronaldo și Georgina și-au pierdut băiețelul abia născut

„Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”

„Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile.

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul dureros al fotbalistului. Ronaldo și Georgina mai au o fetiță, Alana Martina, care s-a născut în 2017. De asemenea, sportivul mai are trei copii, Cristiano născut în 2010 și gemenii Eva și Mateo, veniți pe lume în 2017 din mamă surogat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre