Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântărețul a ajuns la spital. L-a delegat pe fiul său să-i preia mesajele din telefon

Cântărețul a ajuns la spital. L-a delegat pe fiul său să-i preia mesajele din telefon
Unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România trece prin momente grele. Artistul a fost internat în spital. Cine a dat vestea care-i va zgudui pe fani.

Dan Ciotoi, unul dintre artiștii preferați ai românilor a fost internat de urgență. Vestea a fost dată chiar de el de pe patul de spital.

Dan Ciotoi le-a spus fanilor că nu se află într-o stare prea bună cu sănătatea și pentru o perioadă nu va mai răspunde nici la telefon. Persoanele care doresc să ia legătura cu el o pot face însă prin intermediul fiului său cel mare. Dan Ciotoi și-a îngrijorat fanii și mai mult pentru că nu a spus despre ce probleme de sănătate e vorba.

„O perioadă nu o să pot răspunde la telefon”

„În „Concediu De Odihnă”! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând. Vă doresc #sănătate tuturor. PS. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon! Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare!”, a fost mesajul cântărețușlui Dan Ciotoi.

Dan Ciotoi, pe patul spitalului. Sursă foto: facebook

Cântărețul a mai suferit două operații

Cu câțiva ani în urmă, Dan Ciotoi a mai suferit două operații grele din cauza unor tumori. El a suferit intervențiile chirurgicale și pe partea stângă și pe cea dreaptă la glanda parotidă. „Nu m-am operat la aceeaşi tumoră. M-am operat pe cealaltă parte, era o tumoră bilaterala, era mai mică.

„Glanda parotidă, sub lobul urechii…”

Dar după ce a fost extrasa prima, a crescut mai repede cea din partea dreaptă. Eu m-am operat la partea stângă prima dată. Şi era şi în partea dreaptă dar era mică”, a mărturisit Dan Ciotoi pentru emisiunea „Star Matinal”, cu ceva timp în urmă. La un moment dat artistul, a făcut o altă mărturisire care i-a îngrozit pe toți cei care îi iubesc muzica.  „În primă fază, au spus că e de natură benignă, că e foarte bine conturat. Glanda parotidă, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer”, a povestit atunci artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre