Simona Ionescu / Redactor Șef

Codruța Cerva și Mălin Bot și-au adresat cuvinte grele la mitingul din Piața Victoriei

Codruța Cerva și Mălin Bot și-au adresat cuvinte grele la mitingul din Piața Victoriei
La protestul de duminică, 12 iulie, din Piața Victoriei, câțiva manifestanți s-au încins și au folosit limbaj de mahala. Codruța Cerva și Mălin Bot și-au adresat cuvinte greu de reprodus.

Codruța Cerva și Mălin Bot și-au adresat cuvinte grele, la protestul de duminică, 12 iulie, din Piața Victoriei.

Limbaj de mahala, la mitingul protestului din Piața Victoriei

Codruța Cerva și Mălin Bot și-au adresat cuvinte greu de reprodus. Cei doi s-au contrat după ce femeia, alături de Oana Lovin, l-a stropit vinery, 10 iulie, cu niște apă. Duminică, spiritele s-au încins din nou.

”Ce faci aici, țărane? Te-ai căc#t pe tine că ai fost udat de niște femei? Asta îți este smardoiala? Ia zi… te mai sperii de puțină apă? Te întreb de ce ai venit aici. Ai făcut pipilică pe tine că te-au speriat două femei”, i-a zis Codruța Cerva, lui Mălin Bot fost jurnalist devenit protestatar de meserie.

”Asta-i pațachina de la România TV”, a zis Mălin Bot.

”Te bat de te p#și pe tine dacă mă mai enervezi. S-ar putea să te bat ca lumea, fraiere!”, a continuat Codruța Cerva.

”Dar de ce sunteți așa nervoasă?”, mai spus fostul jurnalist.

”Supărată rău mahalagoaica, ați văzut?”, a adăugat Mălin Bot după ce Codruța Cerva a plecat.

Codruta Cerva, una dintre organizatoarele manifestatiei din week-end din Piața Victoriei, este adepta teoriilor conspiraționiste privind coronavirusul și termoscanarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre