Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurentul „Asia Express” 2024, Adrian Nartea, președintele României. Mori de râs cine a făcut propunerea

Concurentul „Asia Express” 2024, Adrian Nartea, președintele României. Mori de râs cine a făcut propunerea
Numele lui Adrian Nartea, concurentul „Asia Express” 2024 a ajuns să fie pe buzele tuturor. Doi comedianți celebri au propus ca acesta să fie și președintele României.

Comedianți cu ștate vechi, Cătălin Bordea și prietenul său, Nelu Cortea au făcut o propunere în emisiunea lor „Poscatito Express”. Cine l-ar vota pe Adrian Nartea președintele României?

Bordea și Cortea au luat la puricat toți concurenții Asia Express. A venit și rândul lui Adrian Nartea să fie luat în vizor de simpaticii comedianți, care i-au studiat fizicul bine lucrat și au făcut o propunere: artistul ar putea candida la funcția de președinte al României.

Cortea: „Aș vota Nartea”

„Cum ar fi să-l vezi pe Nartea în câțiva ani președintele României? Rupe în Parlamentul European”, a fost întrebarea lui Bordea. Iar răspunsul lui Nelu Cortea a venit imediat: „Aș vota Nartea”. Băieții presupun și cum ar reacționa Ursula von der Leyen dacă l-ar vedea pe Nartea cum arată.

„Ne-ar da tot, autostrăzi, o să aducă urși Panda în România, o să-i înlocuiască pe ăia de la Breaza cu urși Panda, care se rostogolesc în fața mașinii. Nartea președinte, din spatele cortinei direct la Parlament. Și dacă nu obține buget, se dezbracă. Pătrățele, uns cu ulei”, a continuat Bordea.

La rândul lui, Cortea susține că Nartea e mult mai potrivit decât Șoșoacă. „Decât să meargă nebuna noastră, să meargă Nartea la șase pătrățele, așa frumos… mamă, mamă”, a spus acesta râzând.

Bordea: „Ăsta e un poster pe care multe soacre de băieți îl au la capitolul șase din Psalmi”

De asemenea, băieții au comentat în stilul caracteristic și momentul în care concurenții Asia Express au avut o probă cu elefanți, iar Nartea și-a scos tricoul.

„Uite la elefant cum se uită într-o parte, cum și-a băgat trompa în apă. Uită-te, mă, la poza asta! Zi-mi tu mie, dacă ai fi o fată tânără din Fălticeni. Tu ești cu un băiat care lucrează și el, ești în bucătărie și vezi poza asta… Ăsta e un poster pe care multe soacre de băieți îl au la capitolul șase din Psalmi”, a continuat Bordea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri