Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurentul de la Chefi la cuțite 2024 care i-a impresionat pe jurați. „Doar pe mine m-au dat la centrul de plasament, nu și pe frații mei”

Concurentul de la Chefi la cuțite 2024 care i-a impresionat pe jurați. „Doar pe mine m-au dat la centrul de plasament, nu și pe frații mei”
Viața bate filmul la Chefi la cuțite 2024. Armando Eduard Lincan, un tânăr concurent le-a adus lacrimi în ochi juraților. Băiatul a crescut la orfelinat și spune că a fost mult mai bine decât era acasă.

Armando Eduard Lincan, i-a lăsat fără cuvinte pe jurați în sezonul 14 al emisiunii Chefi la cuțite 2024. Deși a crescut la orfelinat, băiatul a terminat facultatea și a ajuns asistent social. 

„Am venit la Chefi la cuțite de gura prietenilor”

A crescut la orfelinat, familia optând ca doar el să fie  dat „la centrul de plasament, nu și pe frații mei. Dar nu-mi pare rău. (…) Am lucrat în Spania ca să îmi plătesc facultatea. Am făcut facultate, master, acum sunt asistent social”, le-a spus acesta juraților.

Armando susține că a ajuns la Chefi la cuțite de gura prietenilor, fascinați de ce poate să îi iasă din mână. Băiatul a fost trimis la orfelinat și spune că la acea instituție a avut condiții mult mai bune decât acasă.

Tânărul de la orfelinat lucrează ca asistent social

„Am acceptat realitatea și am putut să fac o comparație. Am fost la București, la o organizație non-guvernamentală, la un cult religios catolic de afară, care a deschis un centru în România. Pot să zic că a fost un noroc.

Acum stau cu chirie, lucrez ca asistent social la Direcția Generală de Asistență Socială sector 6, adăpostul de noapte, adică oamenii străzii. După ce am terminat facultatea de sociologie și asistență socială,  am mers la master și am aels consiliere în asistență socială, unde lucrez și acum”, a spus Armando.

„Am lucrat ca barman, ospătar, mi-am plătit primul an de facultate și următorii ani și master am fost la buget”

Tânărul a mărturisit că intrat la facultate la taxă și pentru că avea nevoie de bani a plecat trei luni în Spania și a muncit la un restaurant. „Am lucrat ca barman, ospătar, mi-am plătit primul an de facultate și următorii ani și master am fost la buget, am avut și bursă. (…)

După ce am terminat facultatea, nu am găsit loc de muncă unde-mi doream eu, la stat și am avut norocul că directorul centrului unde am fost m-a contactat și am lucrat aproape cinci ani la același centru, am fost coleg cu foștii educatori”, s-a destăinuit tânărul. A fost recompensat cu trei cuțite și se pregătește pentru următorul pas în show-ul Chefi la cuțite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre