Simona Ionescu / Redactor Șef

Confidenta reginei Elisabeta povestește ce a făcut Suverana după înmormântarea prințului Philip. Cum o protejează fostul monarh „de dincolo de mormânt”

Confidenta reginei Elisabeta povestește ce a făcut Suverana după înmormântarea prințului Philip. Cum o protejează fostul monarh „de dincolo de mormânt”
Designerul și confidenta Reginei, ar fi primit o scrisoare Suverană, înainte de moartea acesteia pentru a-i proteja viitorul.

Angela Kelly, fosta garderobieră și confidentă a fostului monarh, a publicat două cărți celebre despre munca sa după ce a primit permisiunea extraordinară din partea șefei sale de a face acest lucru.

Regele Charles nu o lasă să folosească două cuvinte

Sursele spun că femeia ar fi avut binecuvântarea regretatei regine Elisabeta pentru a scrie o a treia carte, deși rapoarte recente au sugerat că regele Charles a dat peste cap aceste planuri după ce a determinat-o pe dna Kelly să semneze un NDA (acord de confidențialitate) în schimbul unui nou favor. De asemenea, se crede că prin acest acord, i s-ar fi interzis să folosească cuvinte precum rege și palat.

Angela și regretata regină la Săptămâna Modei de la Londra, în 2018, alături de editorul Vogue Anna Wintour

Ce a scris Regina în scrisoare

Scrisoarea se pare că este o „armă formidabilă” pentru Kelly, care este protejată de fosta ei șefă de „dincolo de mormânt”. „Este cu siguranță o armă formidabilă în arsenalul ei să aibă o astfel de scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a în posesia ei. Este ceva deosebit, deoarece se pare că își protejează asistenta favorită de dincolo de mormânt”, a declarat sursa pentru Mail On Sunday.

Telefonul de serviciu a fost deconectat

După moartea regretatei regine, în septembrie anul trecut, viitorul lui Kelly, care a lucrat pentru monarh timp de 30 de ani, este incert. S-a crezut că i se va permite să rămână pe o proprietate de pe domeniul Windsor, dar a plecat din acel loc. De asemenea, sursele spun că  telefonul ei de serviciu a fost deconectat. Kelly, care este originară din Liverpool, a fost văzută împachetându-și cu emoție lucrurile pentru a se muta în nord, să fie cât mai aproape de familia ei.

Angela a fost văzută în fața fostei sale case din Windsor (Imagine: SplashNews.com)

Pe de altă parte, ea s-ar fi apucat să povestească diverse lucruri pe instagram și a postat versurile unui cântec numit Broken Angel, care conține versul: „You are the one. Mi-e atât de dor de tine. Acum ai plecat”. Se spune că aceste versuri i-au fost dedicat reginei Elisabeta.

Ce a făcut regina după ce și-a îngropat soțul

Într-o versiune actualizată a cărții sale The Other Side Of The Coin, lansată anul trecut, designerul a dezvăluit detalii intime despre familia regală. Lucru care l-ar fi deranjat pe regele Charles. Femaia a detaliat ce a făcut regretata regină după înmormântarea iubitului ei soț, prințul Philip, în aprilie 2021.

„Am ajutat-o să se descalțe, să scoată haina și pălăria și nu s-a spus niciun cuvânt. Regina s-a îndreptat apoi spre salonul ei, a închis ușa în urmă și a rămas singură cu propriile gânduri”, a scris Kelly. O altă sursă a spus pentru Daily Mail că fosta sa confidentă „ e mai hotărâtă să îi apere reputația și moștenirea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre