Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R a divorțat, dar se bucură încă de frumoasa fostă soție. Fotografii super incitante cu Misha în vacanță

Connect-R a divorțat, dar se bucură încă de frumoasa fostă soție. Fotografii super incitante cu Misha în vacanță
Fosta doamnă Connect-R, Misha, a pus pe jar internetul cu formele ei. Asta, din vacanța în Maldive, în care nu a fost singură.

Misha apare pe Instagram într-o pereche minusculă și lejeră de bikini și un sutien super decoltat. A optat pentru piese de culoare roz pudrat și își dezvăluie nurii. „Pe modul vară”, a scris vedeta alături de imaginea în care apare într-un costum de baie superb, care-i pune în evidență formele. Fosta soție a lui Connect-R a pus pe jar internetul cu trupul ei. Ea a distribuit fotografii din vacanța exotică în  două rânduri.

Misha, împreună cu Connect-R și fiica lor, Maya, au petrecut o vacanță de vis, în urmă cu o săptămână. Cei trei au fost plecați în Insulele Maldive și s-au simțit de minune.

Potrivit Click.ro, celebrul rapper ar fi plătit în jur de 15.000 de euro pentru a-și răsfața fetele.  Connect-R este un părinte responsabil, dar și un bărbat educat, care își respectă fosta parteneră. Pe de altă parte, chiar dacă a divorțat de mama fiicei sale, Connect-R  locuiește în continuare împreună cu Misha și fetița lor.

Misha și-a revenit superb după naștere, fără efort

În urmă cu ceva timp, Misha se plângea de kilogramele acumulate în perioada sarcinii. Acum a și uitat de ele. Are 55 de kilograme, dar când era însărcinată, Misha  a cântărit aproape 80 de kilograme. „Am luat în sarcină 26 de kg și am dat jos in 2 luni doar… 14. Mi-aș dori să-mi arătați și mie persoana care a slăbit în 2 luni 26 de kg și care mai și alăptează!”, a scris Misha pe un site de socializare la vremea respectivă, după ce s-a confruntat cu ironii și atacuri din partea „binevoitorilor”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

Între timp, silueta ei și-a revenit la forma inițială. Acum Misha nu face mari eforturi pentru a se întreține. Evident, face sport, e atentă la alimentație, dar toate acestea deja fac parte din rutina zilnică.

„Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit”, spunea  Misha în urmă cu câțiva ani pentru Perfecte.ro. Iar fotografiile de acum o demonstrează cu prisosință.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre