Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R are planuri mari pentru viitor. Le va arăta fanilor o latură neștiută a sa. „Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier”

Connect-R are planuri mari pentru viitor. Le va arăta fanilor o latură neștiută a sa. „Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier”
Nu cu mult timp în urmă, Connect-R a uimit pe toată lumea când a mărturisit că va mai fi văzut în lumea showbizz-ului românesc timp de doi ani.

Artistul vrea să se retragă din industria muzicală, să rămână să lucreze la studio. Dar nu numai atât, pentru că anunță lucruri extraordinare.

În plină ascensiune, Connect-R și-a anunțat retragerea. E drept, peste doi ani, dar se gândește tot mai mult să fie cât mai aproape de familie. Pe de altă parte, artistul a povestit că vrea să arate lumii și alte lucruri neștiute despre el: pasiunea pentru pictură și artă. Sunt puțini cei care știu că artistul a lucrat multe tablouri pe care speră ca în curând să le și expună.

Maya își moștenește tatăl

„Vreau să fac și altceva, oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier”

“Da. Nu de la burn out-uri, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Am făcute lucrări, dar nu le am expuse. Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit.

Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși!”, a declarat Connect-R recent. În plus, Maya, fetița lui i-a moștenit talentul, iar cei doi pictează împreună, spre marea bucurie a tatălui.

„N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire”

Dacă multă vreme, nici Connect-R, nici Misha au spus motivul adevărat al divorțului, în cartea pe care a lansat-o recent, a explicat că s-au despărțit din cauza escapadelor sale amoroase. „În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț.

Artistul știe unde a greșit și spune că n-ar mai înșela niciodată

Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om.

„Am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața”

De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă.

N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat. (…) Am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din Livada cu nuci”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre