Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R e disperat. Are mari probleme cu rețelele de socializare

Connect-R e disperat. Are mari probleme cu rețelele de socializare
Connect-R a ajuns și el în rândul vedetelor blocate pe rețelele de socializare. Încă nu l-a întrecut pe Alex Bodi căruia, într-o săptămână, i-a fost blocat contul de Instagram de mai multe ori, dar a pățit-o grav de tot.

Connect-R e disperat. Are mari probleme cu rețelele de socializare.

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Este prezent pe toate rețelele de socializare. Are peste 483.000 de urmăritori pe Instagram.

Pe YouTube are peste 381.000 de abonați. Acolo a lansat, zilele trecute, un teaser la noua sa piesă, pe care o va scoate cât de curând. Aceasta se numește „Nonșalant”. Acum, având în vedere problemele pe care Connect – R le are  cu rețelele de socializare, rămâne de văzut dacă nu va lua o decizie radicală și dacă nu va amâna lansarea piesei.

Se știe, pentru artiști, e esențială promovarea pe rețelele sociale, iar pentru succes aceștia trebuie să fie prezenți peste tot. Ce te faci când ești blocat? Asta a pățit Connect-R. El a mărturisit acest lucru pe Instagram.

Connect-R a intrat din nou în atenția internauților, de această dată însă cu o mărturisire nefericită. Artistul a transmis pe Instagram că a descoperit că a fost interzis pe TikTok, motiv pentru care le-a cerut ajutorul fanilor, neștiind ce să facă.

Connect-R e disperat. Are mari probleme cu rețelele de socializare

„Mi-au dat ban pe TikTok. Știe cineva ce e de făcut?”, a scris Connect-R la InstaStory.

Connect-R, super deschis cu fanii săi

Dincolo de toate, Connect-R dovedește încă o dată cât de deschis este în relație cu fanii lui. Recent, el a distribuit o serie de imagini cu el în tinerețe, la începutul carierei, când nici nu își imagina că va putea apela la stiliști și designeri. Mai mult, săptămâna trecută, i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste mamei sale, născută pe 15 ianuarie.

Sursa foto: Instagram

A fost doar o greșeală? Au anunțat că Oliviu Gherman a murit, din nou!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre