Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caragea de la Pro Tv a fost dusă de urgență la spital. Se afla în vacanță când a suferit accidentul. Foto

Corina Caragea de la Pro Tv a fost dusă de urgență la spital. Se afla în vacanță când a suferit accidentul. Foto
Frumoasa prezentatoare a Știrilor din sport de la PRO TV este admirată de cohorte de fani. Aceștia au așteptat cu sufletul al gură postările preferatei lor din vacanță. Doar că au avut parte de un șoc.

Plecată să prindă începutul de an la căldură, Corina Caragea a avut parte de o vacanță cu un final de coșmar. Ea a fost dusă de urgență la spital, iar imaginile pe care le-a distribuit în mediul online au speriat fanii.

Toți cei care o cunosc pe Corina Caragea știu că este absolut îndrăgostită de călătorii, de aceea o vacanță în Asia i s-a părut ceva inedit, care trebuia marcat. Așa a gândit în vară. Când și-a luat două săptămâni de concediu pentru a vizita Coreea de Sud și Singapore. Nu s-a gândit însă la ce va putea să trăiască în acele locuri. Vedeta a fost pur și simplu șocată de regulile de pe stradă, magazine, restaurante și hotel și a vrut să le spună tuturor celor care vor să calce pe acele meleaguri. Dar, asta a fost anul trecut. Anul acesta, vedeta a revenit pe același continent.

Corina Caragea a fost dusă de urgență la spital

Pentru vacanța de iarnă din acest nou an, Corina Caragea a optat pentru Thailanda. Ea a petrecut momente de vis pe o insulă în largul coastei de est a Thailandei. Doar că vacanța ei a avut un final neașteptat și nedorit.

„Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață Știrile din Sport!”, a notat Corina Caragea într-o postare pe rețelele sociale. Ea a căzut și s-a lovit destul de grav, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru a-i îngriji picioarele care sunt acum bandajate în mai multe locuri.

Corina Caragea a ajuns la urgențe, într-un spital din Thailanda (Sursa foto: Instagram)

Înainte de a părăsi insula, s-a relaxat într-o cafenea unde lumea intra desculță, pe plajă, apoi a ajuns să fie nevoie de o vizită de urgență la spital. Vedeta care are o carieră de aproape două decenii la pupitrul știrilor din sport de la PRO TV, a fost dansatoare în emisiunea Surprize, surprize, înainte. Acest lucru însă se pare că nu a ajutat-o să își regăsească echilibrul în momentul în care a căzut, astfel că rănile au fost serioase.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre