Simona Ionescu / Redactor Șef

Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile

Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile
De când a devenit tătic pentru a treia oară, Cosmin Curticăpean nu-și mai încape în piele de fericire și face orice pentru iubita sa soție.

În timp ce Laura Cosoi e încă în spital cu bebelușa, Cosmin Curticăpean s-a gândit să-i facă o bucurie. Iată la ce a recurs.

Cosmin Curticăpean, gest impresionat de iubire pentru Laura Cosoi. Vedetei i-au dat lacrimile

Ca să o facă fericită pe soția sa, pentru Cosmin Curticăpean nimic nu e greu. Cu puțin timp în urmă, el le-a luat pe cele două fetițe și au mers în fața spitalului unde Laura Cosoi se află internată cu micuța ce a venit pe lume cu puțin timp. Mămica a fost extrem de încântată și le-a făcut cu mâna nestematelor din viața ei, care erau ținute în brațe de tată.  Imediat a fost postată și imaginea pe contul de socializare, iar Laura a pus și o descriere: ”Câtă iubire”.

Micuța a primit numele Lara

Cel mai nou membru al familiei dar și Laura se simt foarte bine. Bebelușa a primit numele Lara și toată lumea așteaptă să ajungă cât mai repede acasă. Înainte de a o naște pe cea de-a treia fetiță, Laura a afirmat că a fost cea mai bună sarcină de până acum, care nu i-a făcut deloc probleme.

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine.”, a notat Laura Cosoi pe blogul său, la începutul lunii.

Mesaj dur pentru fostul iubit

Înainte de a aduce pe lume cea de-a treia fetiță, Laura a acceptat invitația lui Mihai Morar de a participa la podcast-ul acestuia. Surprinzător pentru toată lumea, ea i-a dat o lecție de viață fostului iubit, Smiley. „Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu.

Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a afirmat Laura.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre