Simona Ionescu / Redactor Șef

Cosmina Păsărin, speriată de călătoriile cu mașina. „Cred că de acolo am dobândit această frică”

Cosmina Păsărin, speriată de călătoriile cu mașina. „Cred că de acolo am dobândit această frică”
În timp ce vedetele își schimbă tot mai des mașinile, Cosmina Păsărin e speriată de călătoriile în autoturism. Bruneta a spus și de unde crede că a venit această frică.

Cosmina Păsărin este una dintre puținele vedete ale României care nu are permis de conducere și nici mașină. Consideră că nu a fost făcută pentru a fi șoferiță.

Bruneta se simte cel mai bine în postura de copilot

Cosmina Păsărin e de părere că pentru a conduce mașina, orice persoană trebuie să aibă chemare, „să îți placă, să te pricepi, să ai calități pentru asta”. Calități pe care vedeta nu le are și cel mai bine se simte în calitate de copilot.

Există însă și o frică de călătoriile cu autoturismul care, spune Cosmina, s-ar putea să se fi instalat ca urmare a unei întâmplări nefericite.

„Nu eram în mașină, dar a dus la pierderea cuiva drag”

Cosmina Păsărin, din nou pe ecrane

„Din păcate în familia mea a avut o persoană foarte apropiată mie o experiență tragică și cred că de acolo am și dobândit această frică. Nu eram în mașină, dar a dus la pierderea cuiva drag și probabil că de acolo am și dobândit această frică”, a mărturisit aceasta.

Iubește, dar nu vrea să se mărite

De doi ani, Cosmina trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu DJ Alex Gully, bărbatul pe care l-a așteptat toată viața, dar susține că va mai trece ceva timp până când vor bate clopotele de nuntă.

Dar ceea ce o bucură foarte mult este faptul că are o relație liniștită, în care discutăm, încercăm să ne înțelegem de fiecare dată unul pe celălalt”.

„Există și momente de tensiune bineînțeles și cred că până la urmă și astfel de momente sunt bune în viața unui cuplu, pentru că înveți din ele”, a recunoscut Cosmina pentru ciao. Artista va fi văzută în filmul „Retreat Vama Veche”, în regia lui Petre Năstase, care va intra în cinematografe din 18 octombrie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri