Simona Ionescu / Redactor Șef

Costi Ioniță, asemănat cu vrăjitoarea „mama Omida”. Predicția lui despre România s-a adeverit

Costi Ioniță, asemănat cu vrăjitoarea „mama Omida”. Predicția lui despre România s-a adeverit
Costi Ioniță, mare susținător al echipei naționale a României, a dat un pronostic corect în meciul dintre România și Slovacia: 1 la 1. Motiv pentru care s-a ales cu o nouă poreclă din partea prietenilor.

După ce a fost singurul care a dat un pronostic 100% corect în meciul dintre România și Slovacia, Costi Ioniță a primit o poreclă din  partea celor mai buni prieteni. Are legătură și cu mama Omida, vrăjitoarea vestită a lui Nicolae Ceaușescu.

Înainte de meciul care a scos România din case, interpretul și compozitorul Costi Ioniță a dat un pronostic. Artistul a spus că meciul va fi 1-1, iar acest lucru s-a întâmplat. Prietenii acestuia au fost surprinși de cât de bine a știut să prezică, așa că i-au dat și o poreclă pe măsură: Tata Omida.

„Când e să se întâmple, se întâmplă când nici nu te aștepți”

Costi Ioniță s-a transformat în Tata Omida

„Fraților, am zis 1-1, ne calificăm, Forță! Predicția mea s-a adeverit! Melodia „Haide Opa România”, compusă de mine, un feat. Costi&Vlăduța Lupău&Culiță Sterp a devenit virală și Imnul Naționalei pe TikTok. (…) Pe lângă piesă, am devenit viral și eu pentru că sunt singurul care a dat pronosticul de  1-1 pentru acest meci.

Îmi dau admiratorii mesaj și prietenii îmi spun „tata Omida” sau „erai bun la pariuri”, sau pentru piesa care a rupt pe TikTok: Ce impact are, e un video cu 676.000 de vizualizări la melodie”. Când e să se întâmple, se întâmplă când nici nu te aștepți!”, susține vedeta.

„Made in Romania” a lui Ionuț Cercel a rupt topurile internaționale

După ani buni de când melodia băieților de la O-Zone, „Dragostea din tei” a ajuns în toată lumea, o altă melodie a rupt topurile internaționale. E vorba de melodia „Made in Romania”, care a fost lansată cu mai bine de 20 de ani în urmă de Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel. Acum piesa a fost remixată și interpretată de Marius Moga, Ionuț Cercel și Loredana și i-a surprins pe toți cu nebunia pe care a creat-o.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri