Simona Ionescu / Redactor Șef

COVID-19. Care este starea chirurgului Mircea Beuran, infectat cu temutul virus

COVID-19. Care este starea chirurgului Mircea Beuran, infectat cu temutul virus
Temutul virus COVID-9 l-a infectat și pe chirurgul Mircea Beuran. Din primele informații, medicul este la Terapie Intensivă, dar nu este intubat.

Chirurgul Mircea Beuran (67 de ani) s-a infectat cu COVID-19, iar în prezent este internat la Institutul „Matei Balș” din București.

COVID-19. Chirurgul Mircea Beuran s-a infectat cu temutul virus

Nu ocolește nici numele mari. Temutul virus COVID-9 l-a infectat și pe chirurgul Mircea Beuran. Forma de infectare nu este una ușoară se pare. Medicul este la Terapie Intensivă, nu este intubat,  dar este pe tratament cu oxgen, scrie antena3.ro.

Recent, Mircea Beuran a participat la lansarea unui volum de texte conspiraționiste și propagandistice intitulat ”COVID. Colivia noastră”, în prezența unor academicieni, scriitori și doctori.

Mircea Beuran, chirurgul vedetelor

Mircea Beuran este un reputat, dar și controversat, chirurg român la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

  • Printre cei mai importanți oameni care au trecut prin mâna medicului Mircea Beuran este și Nina, soția lui Ion Iliescu, în 2014, în urma unei colecistite, dar și Anca Petrescu, “mama” Palatului Parlamentului, în anul 2013.
  • Mircea Beuran l-a operat și pe fostul ministru al justiției, Florin Iordache, de pietre la colecist, în ianuarie 2018.
  • Tot în 2018, Ștefan Bănică Jr s-a lăsat pe mâna chirurgului, care l-a scăpat de apendicită.
  • Un an mai târziu, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon.
  • Și Adrian Năstase a ajuns pacientul lui Beuran, în 2012, în urma tentativei de sinucidere. Însă, Beuran a negat că ar fi avut vreo implicație.
  • Mircea Beuran l-a operat de cancer la colon pe Omar Hayssam în ianuarie 2006, la Spitalul Penitenciar Rahova. Pe vremea aceea, bărbatul de naționalitate sirian era anchetat pentru răpirea a trei jurnaliști români.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre