Simona Ionescu / Redactor Șef

Criminala din Mangalia, bântuită de victima ei, Alina. „Am rugat-o să mă ierte pentru ce i-am făcut”

Criminala din Mangalia, bântuită de victima ei, Alina. „Am rugat-o să mă ierte pentru ce i-am făcut”
Loredana, criminala din Mangalia, care și-a ucis cu sânge rece prietena, privind-o în ochi, a început să  fie năpădită de remușcări. Alina o bântuie noaptea.

Criminala din Mangalia a început să nu mai aibă liniște deloc. E bântuită de Alina, prietena ei pe care a omorâtă. Ucigașa a făcut declarații șocante.

Criminala a mărturisit că a început să aibă tot mai multe coșmaruri legate de Alina și vrea să o ierte, pentru că altfel nu știe cum o să poată merge mai departe. Loredana le-a povestit anchetatorilor motivul real pentru a decis să îi ia viață pe 6 august, în jurul orei 05.30. După ce s-ar fi certat, Loredana spune că a fost dezamăgită că Alina n-a vrut să se mai împace cu ea. De asemenea, a mărturisit, cu lux de amănunte, cum i-a luat viața tinerei.

„M-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât”

„În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul. Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul.

Loredana, criminala din Mangalia

„Nu am văzut unde o lovesc”

În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr. După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. (…)

Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor”, a spus Loredana, potrivit Gandul.

„Am avut chiar și un coșmar cu Alina”

Ucigașa spune că regretă nenorocirea pe care a comis-o și susține că are vise care au dat-o peste cap. Un coșmar cu Alina în care o roagă să o ierte. „Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana. Conform informațiilor oferite de procurori, criminala care a solicitat că vrea să-și termine liceul, după gratii, ar fi fost lipsită de empatia familiei în copilărie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre