Simona Ionescu / Redactor Șef

Crina Abrudan, show total în costum de baie. Cheloo a rămas cu binoclul lipit de ochi

Crina Abrudan, show total în costum de baie. Cheloo a rămas cu binoclul lipit de ochi
Fosta știristă de la Antena 1, Crina Abrudan, i-a dat pe spate pe Mihai Bendeac și Cheloo. Ce a putut să facă blonda invitată la iUmor.

Fun al actriței Pamela Anderson, Cheloo a rămas plăcut impresionat când a văzut că e readusă în scenă de frumoasa Crina Abrudan.

Crina Abrudan, show total în costum de baie. Cheloo a rămas cu binoclul lipit de ochi

Lipsită total de inhibiții, Crina Abrudan a venit pe scena de la iUmor și a făcut un show de senzație. Fosta știristă de la Antena a jucat rolul Pamelei Anderson și a apărut într-un costum de baie roșu, care i-a scos în evidență formele bine lucrate. În fața unei asemenea imagini, Cheloo a privit-o cu binoclul și s-a declarat fun al celebrei actrițe. “Pamela Anderson sau visul meu împlinit…

Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate”, a spus celebrul rapper. Nici prezentatorul Șerban Copoț nu a rezistat în fața cuvintelor rostite de Crina: “Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”. La 43 de ani, Crina, soția fostului fotbalist Gabi Popescu reușește să le sucească mințile tuturor domnilor ori de câte ori apare pe scenă.

Cum își rezolvă Crina și Gabi problemele în căsnicie

Crina și Gabi Popescu sunt împreună de 13 ani și, ca în orice relație, mai apar și momente de tensiune. Într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă, blonda a spus cine cedează primul. Pentru că ea e foarte colerică, când apar discuții, Gabi preferă să plece și să se reîntoarcă acasă când toată lume e calmă.

Este, cu siguranță, unul dintre secretele căsniciei lor. „Nu pot să spun că e o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie.

Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”, a declarat Crina Abrudan pentru Antena Stars.

Sursă foto: click, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre