Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Borcea, mesaj emoționant de la fosta lui soție. Mihaela Borcea spulberă toate zvonurile

Cristi Borcea, mesaj emoționant de la fosta lui soție. Mihaela Borcea spulberă toate zvonurile
Mihaela Borcea s-a despărțit de proiectul ei de suflet, complexul hotlier de la Olimp. Fosta soție a lui Cristi Borcea le-a mulţumit angajaților și colaboratorilor pentru sprijin, într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale. Totodată, Mihaela a găsit ocazia să spună câteva cuvinte și despre actualul iubit, Sorin Rap, dar și despre fostul său soţ, Cristi Borcea.

Cristi Borcea a susținut mereu că s-a despărțit de fostele sale soții în condiții amiabile, motivând că „eu le dau aerul pe care îl respiră” . Deși puțini au fost cei care au crezut în această declarație, iată că lucrurile se adeveresc. Mihaela Borcea s-a retras din afacerea de la Olimp pe care o manageria pentru fostul soț, însă în loc de resentimente, aceasta i-a adresat mulțumiri. Din mesaj se înțelege că fostul patron de la Dinamo a luat decizia de a înlocui-o pe prima soție cu „o altă conducere”.

În administrarea complexului turistic a fost implicată și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, însă aceasta nu a putut să petreaca mult timp departe de casă. Așa a ajuns Mihaela să ducă pe umeri întreaga afacere.

Mesajul Mihaelei Borcea de rămas bun!

„Dragi prieteni și colaboratori,
Cu un amestec de emoții și recunoștință, doresc să anunț că am luat decizia de comun acord, de a mă retrage din pozitia de Coordonator al resortului PAM BEACH din Olimp, acesta fiind recent închiriat. Hotărârea vine în urma unor deliberări atente și înțelegerii că noul parcurs al hotelului necesită o direcție diferită.
Mulțumesc din suflet echipei minunate care a fost alături de mine în această călătorie. Ați fost o sursă de inspirație și profesionalism, și nu pot decât să vă apreciez pentru efortul și dedicarea voastră. Fiecare moment petrecut alături de voi a fost cu adevărat special.
Mulțumesc clienților noștri, care au ales să își petreacă momente de relaxare și bucurie la hotelul nostru.Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor și că am contribuit la crearea unor amintiri de neuitat.

Mulțumiri și recunoștință pentru fostul și actualul

Cu toate că mă retrag din această etapă a business-ului, îmi doresc cu căldură ca noul capitol al resortului să fie plin de reușite și să aducă bucurii și satisfacții atât echipei implicate, cât și oaspeților fideli!
Vreau să mulțumesc și tuturor partenerilor de afaceri implicati de-a lungul anilor in acest frumos și greu proiect! A fost o colaborare fructuoasă, iar în ciuda acestei schimbări, sper să păstrăm legătura și în viitor și să ne reîntâlnim în noi proiecte și ocazii frumoase.
Totodată doresc să mulțumesc partenerului meu de viață, Sorin, pentru susținerea necondiționată și efortul susținut pe care l-a depus în acești ani si pentru că a fost alături de mine în fiecare etapă a acestei călătorii.❤️
De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț, Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect.


Analizez cu seriozitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate , marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare! Mereu aceeași, MIHAELA BORCEA”, a transmis ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre