Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Brancu nu mai vrea să audă de Vali Vijelie. L-a făcut „țepar fără onoare”

Cristi Brancu nu mai vrea să audă de Vali Vijelie. L-a făcut „țepar fără onoare”
Vali Vijelie nu mai are trecere în fața lui Cristi Brancu. Prezentatorul l-a pus la colț și spune că s-a stricat prietenia pentru totdeauna, pentru că e doar un „țepar fără onoare”.

Nu doar Florin Salam are probleme acum, ci și Vali Vijelie. Ambii sunt considerați neserioși, iar Cristi Brancu a luat o decizie definitivă.

Cristi Brancu e foc și pară. Celebrul prezentator a postat un video pe contul său de socializare în care l-a făcut cu ou și cu oțet pe Vali Vijelie. Brancu spune că acesta a început să nu-și mai țină cuvântul încă de anul trecut, când l-a lăsat cu ochii în soare la o emisiune, motivând că nu mai poate ajunge pentru că a pierdut avionul.

Atunci l-a crezut, dar iată că momentul s-a repetat recent, motiv pentru care Cristi Brancu s-a supărat foarte rău și s-a decis să le spună românilor ce fel de persoană a devenit Vali Vijelie. A tras și o concluzie: e țepar și nu va mai avea nici o legătură cu artist. Pe de altă parte, Brancu l-a ridicat în slăvi pe Adrian Minune, punctând faptul că acesta nu doar că nu întârzie niciodată la emisiuni, ci ajunge mai devreme.

„A transmis colegilor mei că a pierdut un avion”

„Bun găsit, doamnelor și domnilor, vreau să vă povestesc o chestiune prin care am trecut ieri. (…) În viața asta, orice ați spune voi, cei care mă înjurați, eu sunt un tip cu onoare și am făcut tot ce am putut ca să-mi respect cuvântul. (…) Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar la o ediție trebuia să vină Vali Vijelie care a transmis colegilor mei că a pierdut un avion. Am acoperit acest lucru și l-am înțeles. (…)

De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie, chiar și când mă întâlneam cu el la icoana făcătoare de minuni de la mănăstirea Ghighiu spunea mereu ce înseamnă să fii om, puternic, să-ți respecți cuvântul, să fii bărbat adevărat. Când am văzut că a scos o piesă frumoasă cu Diana Matei l-am rugat să vină din nou”, a povestit Cristi Brancu.

„Vali Vijelie, pe care dumneavoastră îl apreciați ca artist, pentru mine nu mai valorează nimic”

„Din păcate, și ea a avut parte de același tratament. Cu puțin timp înainte de a intra în emisiune, artistul a sunat-o pe Diana și a spus același lucru: că a pierdut avionul. „A vorbit cu Diana Matei la telefon și a spus: Aoleo, păi e azi sau mâine? (…) Nu era nici un avion de pierdut, era doar faptul că acest om, Vali Vijelie, pe care dumneavoastră îl apreciați ca artist, pentru mine nu mai valorează nimic. Pentru că e un om care dă țeapă unei emisiuni. Mi-a fost foarte drag, am făcut înregistrări frumoase împreună.

Vali Vijelie și-a pierdut credibilitatea în fața lui Cristi Brancu

Adrian Minune nu întârzie niciodată

„Ar trebui să țină cont de ce a spus Adrian Minune, apropo și de situația cu Florin Salam. Lăutarul trebuie să fie lăutar și întotdeauna când spune ceva trebuie să vină cu o jumătate de oră mai devreme. Ceea ce Adrian Minune face de fiecare dată. Indiferent dacă are cântări, el nu întârzie niciodată. De aceea, l-am declarat pe Vali Vijelie țepar. Credeți că mai e un om care merită respectul, după ce dă țeapă?”, a spus supărat, Cristi Brancu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre