Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Cioacă a făcut o… cioacă. Ce l-a dus capul pentru a ieși din închisoare cât mai des

Cristian Cioacă a făcut o… cioacă. Ce l-a dus capul pentru a ieși din închisoare cât mai des
La puțin timp după ce a ieșit din închisoare, având permisie, ca un deținut model ce este, Cristian Cioacă s-a gândit să-și încerce norocul. Face orice să iasă din închisoare.

Fostul polițist Cristian Cioacă a deschis un proces după ce a avut ultima permisie din închisoare.

Potrivit informațiilor oferite pentru Spynews de surse din Administrația Națională a Penitenciarelor, procesul deschis de fostul polițist este doar o portiță prin care el să iasă cât mai des din celulă.

Cristian Cioacă spune că a fost amendat la ultima permisie avută pe 14 iulie, dar se pare că în acel moment el se afla în spatele gratiilor, nu pe stradă, la plimbare. “Persoana privată de libertate la care vă referiți a primit mai multe permisii, ca recompensă, însă la data de 14 iulie, când susține că ar fi fost amendată de poliție, se afla în Penitenciarul Mioveni.

„Nu este exclus să fi deschis procesul pentru a ieși din spatele gratiilor”

Nu avea cum să fie sancționată contravențional la Mangalia, din moment ce, potrivit documentelor, era în penitenciar. (…) Nu este exclus să fi deschis procesul pentru a mai ieși din spatele gratiilor, la termenele stabilite de instanță”, au declarat sursele.

Cristian Cioacă a mai deschis un proces. De plictiseală…

A cerut eliberarea condiționată

Într-un alt dosar, Cioacă a cerut eliberarea condiționată, moment în care avocata familiei Ghinescu a avut o reacție dură. “Eu am fost în sala de judecată, nici nu a spus instanța că va amâna pronunțarea, vom vedea. Oricum ceea ce a susținut apărarea lui Cristian Cioacă, eu spun că nu a fost ceva relevant, adică vorbea despre dreptul la viață. Păi dreptul la viață îl avea și Elodia.

„Pedeapsa pe mult prea mică, ar trebui să execute întreaga pedeapsă, mai ales că a încercat să ascundă urmele săvârșirii infracțiunilor”

Cristian Cioacă, chiar doamna avocat spunea că a executat nouă ani din 15 ani și 8 luni, păi mai avea încă 6 ani de executat pentru faptele deosebit de grave pe care le-a săvârșit. Pedeapsa pe mult prea mică, ar trebui să execute întreaga pedeapsă, mai ales că a încercat să ascundă urmele săvârșirii infracțiunilor. Nu îndeplinește condițiile pentru a putea fi eliberat condiționat”, a declarat Crina Radu la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre