Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo, fermecat de trupul Georginei. Sportivul nu s-a mai putut abține. Foto

Cristiano Ronaldo, fermecat de trupul Georginei. Sportivul nu s-a mai putut abține. Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina, mai îndrăgostiți ca niciodată, s-au relaxat într-o vacanță în sudul Franței, pe un iaht de lux. Sportivul a fost fotografiat făcând un gest care spune multe despre relația dintre cei doi.

Cristiano Ronaldo și Georgina s-au bucurat de o vacanță romantică pe un super iaht și s-au bucurat de soarele din Saint Tropez.

Sportivul a „atentat” la posteriorul iubitei

Cristiano Ronaldo, fascinat de fundul Georginei

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, și-a arătat trupul bine lucrat într-o pereche de pantaloni scurți negri, în timp ce Georgina a arătat perfect într-un costum de baie alb. Legenda Manchester United și Real Madrid și iubita sa s-au bucurat de apă ca doi copii, iar la ieșire, Ronaldo a făcut un gest intim față de brunetă.

În timp ce Georgina se pregătea să urce din nou pe iaht, acesta a „atentat” la posteriorul său apetisant și a strâns-o cu foc. Ulterior, cei doi au admirat împrejurimile, s-au așezat pe șezlonguri și s-au bucurat de o binemeritată băutură.

Ronaldo, cu diamante de 6 milioane de lire sterline la lansarea Ligii Campionilor

Relaxare pe un iaht de lux la Saint Tropez

La tragerea la sorți a Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a avut rolul de a apăsa butonul important al supercomputerului. Înainte de acest moment, Ronaldo a primit un premiu pentru că este cel mai bun marcator all-time al competiției.

Sportivul și-a lăsat fanii fără cuvinte cu ținuta aleasă. El a purtat un costum elegant la care a asortat diamante în valoare de peste șase milioane de lire sterline.

Broșă de 3,8 milioane de lire sterline

Ronaldo a purtat diamante în valoare de 6 milioane de lire sterline

Cel mai scump obiect al său a fost o broșă Messika Akh-Ba-Ka de 3,8 milioane de lire sterline. Broșa decorativă conținea un diamant uimitor de 33 de carate tăiat dintr-o piatră brută rară de 110 carate din Botswana.

Inițial, aceasta făcea parte dintr-un colier care conținea 2.550 de diamante. Ceasul lui Ronaldo a atras, de asemenea, atenția, fiind o piesă Franck Muller Cintree Tourbilon de 2,2 milioane de lire sterline.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre