Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran a scos mizeria de sub preș. Marius Elisei a făcut un gest obraznic la adresa ei, de față cu Oana Roman

Cristina Cioran a scos mizeria de sub preș. Marius Elisei a făcut un gest obraznic la adresa ei, de față cu Oana Roman
Oana Roman e încolțită din toate părțile. Fostele ei prietene au început să spună ce fel de om e Marius Elisei, iar Cristina Cioran a recunoscut că i-a făcut avansuri.

După Vica Blochina, a venit și rândul Cristinei Cioran să scoată adevărul la suprafață. Blonda a povestit despre gestul obraznic pe care l-a făcut Marius Elisei la adresa ei.

Scandalul vedetelor continuă, iar Cristina Cioran a povestit pentru toată România cum se comportă Marius Elisei atunci când iese la petreceri. Cristina Cioran a confirmat că fostul soț al Oanei Roman a făcut gesturi nepotrivite la adresa sa, dar vedeta a fost apărată de Alex, tatăl fetiței sale. De parcă nu i-ar fi ajuns comportamentul bărbatului, Cristina spune că s-a certat și cu Oana Roman, care s-a supărat după ce i s-a spus să-și potolească soțul.

„Elisei e un personaj complet neinteresant. Ăsta e personajul, absolut dubios”

„Marius a făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea. S-a luat de mine. Iar Alex m-a aparat. Bătaie de la Alex nu a luat, pentru că nu s-a pus la mintea lui.

Oana Roman și Marius Elisei, când formau un cuplu

Dar da, mi s-a povestit și mie că a luat bătaie de la altcineva tot pentru că ă făcut gesturi nepotrivite și la adresa altor persoane, după ce au am plecat. A încercat și să jignească niște oameni.

Așa e personajul, absolut dubios. Alex nu s-a pus la mintea lui, pentru că nu merita stresul. Elisei e un personaj complet neinteresant. Am rugat-o pe Oana să-l ia de acolo, pentru că făcea urât. Iar ea s-a inflamat, cum pot spune eu așa ceva. Dar asta făcea. A spart niște pahare. A dărâmat o masa”, a povestit Cristina Cioran pentru Cancan.

Vica Blochina a spus cum a fost bătut Elisei

Cu ceva timp în urmă și Vica Blochina a vorbit despre momentul în care Marius Elisei a făcut alte gesturi urâte la adresa unei femei și a fost bătut de partenerul acesteia. „Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani?”, a scris, recent Vica Blochina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre