Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran se iubește cu un afacerist. „Ema are un alt tată acum”

Cristina Cioran se iubește cu un afacerist. „Ema are un alt tată acum”
După despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, Cristina Cioran a avut mult de suferit. Dar norii negri au trecut și acum se iubește cu un afacerist.

Cristina Cioran e în sfârșit fericită după o lungă perioadă de stres și emoții. Iubește din nou și e iubită, iar noul partener este afacerist. Blonda a făcut primele dezvăluiri despre bărbatul care îi stă acum alături.

Cristina Cioran are un nou iubit

Chiar dacă războiul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu s-a terminat, vedeta și-a făcut o nouă relație și vrea ca toată atenția ei să fie asupra acesteia. Nu mai vrea să audă sub nici o formă de tatăl fetiței sale și spune că nu mai există niciodată vreo cale de împăcare cu acesta.

De ceva timp, blonda se bucură de iubirea unui nou partener, e vorba de un afacerist care o respectă și îi oferă tot ce are nevoie. Chiar dacă bărbatul e mai tânăr decât ea, Cristina spune că se înțelege de minune cu micuța, iar acest lucru a cântărit foarte mult în ochii ei. Dar, după relația cu Alex Dobrescu, Cristina spune că și-a învățat lecția și nu mai vrea să-și expună viața ca altădată.

„Nici el nu este dornic să apară în presă”

Cristina Cioran nu mai vrea să audă de Alex Dobrescu

Vedeta a decis, așadar, să păstreze orice detaliu despre noua sa relație doar pentru persoanele apropiate. În plus, nici iubitul „nu este dornic să apară în presă, mai ales după linșajul acesta la care am fost eu supusă”. Cristina susține că este mai liniștită ca niciodată și fericită că „Ema are acum un nou tată”.

„Bine că am scăpat”

Chiar dacă are ordin să stea departe de ea, Cristina spune că tatăl fiicei sale nu respectă ce spunea legea, „mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii”. Ca orice mamă, liniștea fetiței ei e foarte importantă, însă Cristina a luat o decizie peste care nu va trece.

Iar dacă Alex va dori să aibă o relație cu fiica lui, „va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre