Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran vs. Alex Dobrescu. Fostul spune că are imagini indecente cu actrița

Cristina Cioran vs. Alex Dobrescu. Fostul spune că are imagini indecente cu actrița
Cristina Cioran și fostul său iubit, Alex Dobrescu, continuă scandalul. În timp ce blonda spune că nu vrea să mai audă de el, bărbatul susține contrariul.

Alex Dobrescu a mărturisit recent că fosta parteneră de viață și mama copilului său, Cristina Cioran i-ar trimite mesaje de dragoste și imagini indecente.

Alex Dobrescu nu se lasă. Supărat foc pe Cristina Cioran, acesta a declarat că nimic din ceea ce spune fosta sa iubită nu este adevărat. Nici măcar faptul că ar avea un iubit afacerist, de care tot vorbește în ultima perioadă. Mai mult, Alex Dobrescu spune că fosta prezentatoare ar fi și acum îndrăgostită de el și încearcă să-l întoarcă cu tot felul de mesaje de dragoste. Dar și fotografii pe care doar iubiții și le trimit unul altuia.

„Îmi trimite poze dezbrăcată cu ea. Unde mai găsește un bărbat ca mine”

cristina cioran si alex dobrescu
Cristina și Alex, când formau un cuplu

„Unde are iubit? Nu are niciun iubit, minte. Ea îmi da mie mesaje în continuare, chiar dacă nu are voie, că mă iubește, îmi trimite poze dezbrăcată cu ea, nu are pe nimeni, este singură. Normal că mă caută…unde mai găsește ea un bărbat ca mine? Nu are unde”, a declarat Alex Dobrescu pentru o publicație. În plus, acesta spune că niciodată nu-și va da acordul ca blonda să plece în străinătate cu fetița, așa cum a menționat Cristina recent.

Alex Dobrescu are interdicție să se apropie de Cristina și de copil

După nenumărate scandaluri, Cristina Cioran a apelat la ajutorul oamenilor legii pentru ca fostul iubit să nu mai deranjeze. Bărbatul s-a ales cu ordin de restricție, după ce Cristina a depus la dosar dovezi privind comportamentul depășit al celui care urma să-i devină soț. La rândul său,

Cristina spune că și-a găsit un iubit afacerist, alături de care se simte protejată, dar acesta „nu este dornic să apară în presă, mai ales după linșajul acesta la care am fost eu supusă”. Cristina i-a dat lovitura definitivă lui Alex, în momentul în care a menționat că fetița lor, Ema, „are acum un nou tată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre