Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Spătar – din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”

Cristina Spătar – din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”
Au trecut vremurile grele pentru Cristina Spătar. Vedeta s-a reinventat și e bucuroasă. Ce veste le-a dat fanilor.

Cristina Spătar e pe val și vrea să le demonstreze tuturor că a rămas o femeie la fel de puternică.

Cristina Spătar, din sărăcie, din nou în lux. „Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”

Într-un interviu pentru Click, Cristina Spătar a dat vestea cea mare. Și-a cumpărat o casă, la roșu, chiar de ziua ei de naștere. Și, ironia sorții, chiar în Crevedia, adică unde a stat cu fostul soț, de care s-a despărțit în condiții nu tocmai extraordinare.

„Estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”

“Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.  Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar.

Vedeta a fost operată de urgență

Cu puțin timp în urmă, artista a trebuit să se opereze de urgență. Ea a ajuns pe mâna medicilor după ce a avut dureri cumplit de cap și a primit diagnosticul de sinuzită. “Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.  M-a operat domnul profesor doctor Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima!

Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.  Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre