Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Spătar și-a văzut visul împlinit. A fost o mireasă ca în povești. Regina R&B a plâns în biserică. Foto

Cristina Spătar și-a văzut visul împlinit. A fost o mireasă ca în povești. Regina R&B a plâns în biserică. Foto
După ani buni în care și-a dorit să găsească bărbatul visurilor, Cristinei Spătar i s-a împlinit dorința. A fost dusă în fața altarului. De data asta, pare să fie cu noroc.

Ziua de 24 iunie, de Sânziene, a fost una așa cum a visat Cristina Spătar. A avut o nuntă ca-n basme, cu invitați aleși pe sprânceană și fericire cât cuprinde.

Cristina Spătar a plâns în biserică

Cristina Spătar a purtat o rochie superbă, care a cântărit zece kilograme, dar cântăreața n-a schițat nici un gest că i-ar fi greu. La ea a asortat o pereche de sandale argintii. Pe cap a purtat o diademă, iar pentru buchetul de mireasă a ales cale albe. La rândul său, mirele a arătat perfect într-un costum negru cu papion de aceeași culoare, fiind extrem de atent la imaginea sa într-o zi atât de specială.

Cristina Spătar a purtat o rochie de zece kilograme

A plâns în biserică

Extrem de emoționată, artista n-a putut să reziste și a lăcrimat în biserică, dar la fel de pătruns a fost și soțul Cristinei, care o sorbea din priviri. Toată lumea a fost cu ochii și pe nași, fiul maestrului Botgros, Corneliu, dar și la Ion Paladi, ambii optând tot pentru costum negru cu papion, în timp ce superbele nașe, Angela Botgros și Veronica Paladi au avut rochițe magenta, o culoare care le-a prins foarte bine.

Cristina Spătar alături de nași

Sala de evenimente a fost decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii

După cununia religioasă, toți invitații au plecat să petreacă într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Râmnicu Vâlcea, locul unde s-a născut mirele. Toată lumea a rămas surprinsă când a văzut cum a fost decorată sala: nu mai puțin de 3000 de cale și 900 de hortensii. Unele surse au spus că aranjamentul floral a costat 50.000 de euro.

Un moment cu totul ieșit din comun a fost cel al tăierii tortului, care a fost o adevărată operă de artă, decorat cu verde, auriu și ivory. De la nuntă nu au lipsit cei mai buni prieteni ai Cristinei Spătar, Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre