Simona Ionescu / Redactor Șef

Criză de pui la KFC pe alte continente. În București se deschid noi restaurante

Criză de pui la KFC pe alte continente. În București se deschid noi restaurante
Criză de pui la KFC Australia. Lanțul de fast food a anunțat că unele restaurante din Melbourne vor avea un program limitat deoarece au o problemă cu aprovizionarea.

KFC și-a asigurat clienții că această problemă este una temporară și că vor avea meniul complet în una sau două zile.

„Am avut o mică problemă cu aprovizionarea cu pui săptămâna aceasta. Ne cerem scuze și facem tot ce putem să ajutăm furnizorul nostru”, scrie KFC Australia pe website. Purtătorul de cuvânt al lanțului fast food a anunțat că restaurantele vor fi afectate în acest weekend.

KFC nu a confirmat exact ce restaurante vor fi afectate sau temporar închise.

KFC în București

În București lanțul de restaurante KFC își continuă expansiunea cu o nouă unitate Drive-Thru, ajungând la 17 astfel de locații.

Noul restaurant KFC, situat în parcarea Vulcan Value Center, pe Strada Mihail Sebastian 88, dispune și de 24 de locuri la terasă.

Pentru a se alinia actualelor măsuri de siguranță stabilite de către autorități, în unitate au fost montate ecrane de protecție în zonele de plată și preluare comenzi, iar angajații sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul, informează administratorii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre