Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce s-a confruntat Gina Pistol la filmările la Chefi la cuțite. Adevărul abia acum iese la iveală și e de înțeles plecarea ei

Cu ce s-a confruntat Gina Pistol la filmările la Chefi la cuțite. Adevărul abia acum iese la iveală și e de înțeles plecarea ei
Decizia Ginei Pistol de a pleca de la Antena 1 i-a întristat nu doar pe „cei trei magnifici”, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, ci pe toți fanii blondei.

Nimeni nu a știut însă prin ce a putut să treacă iubita lui Smiley atunci când se afla pe platourile de filmare. Situația nu era deloc așa cum părea la prima vedere.

E una dintre cele mai iubite vedete, iar hotărârea de a se retrage din televiziune, probabil doar pentru o perioadă, le-a dat viața peste cap românilor. Mulți nu au înțeles cu adevărat care a fost motivul, însă programul de lucru al Ginei a fost unul extrem de obositor.

Un lucru pe care acum l-a confirmat chiar producătoarea emisiunilor prezentate de iubita lui Smiley în ultimii ani, Mona Segall. Desigur, aceasta a încercat să o determine pe Gina să-și schimbe părerea, dar a realizat că în acest moment mult mai importantă e familia.

„Am făcut și eu greșelile mele, eu n-am ales niciodată familia. Și îmi pare rău în anumite momente”

„Nu e ușor de făcut (emisiunea). Munca Ginei, mai ales în perioada de audiții, înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8 și câteodată până la 2 noaptea. E obișnuită să stea cu cea mică, cea mică e obișnuită cu ea. Nu mi-a fost ușor (când Gina a anunțat că se retrage).

Am încercat, dar nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când iau asemenea decizii, care depind de viață, familia. Am făcut și eu greșelile mele, eu n-am ales niciodată familia. Și îmi pare rău în anumite momente. Nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu.”, a povestit producătoarea, invitată în podcastul lui Mihai Morar.

Care a fost mesajul Ginei

Gina Pistol a dat această veste tristă pe contul său de socializare, când le-a rupt sufletul tuturor. „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

„Simpaticilor, aventura mea continuă”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici, care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume. Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături si de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Vă pup, Gina”, a fost mesajul emoționant al blondei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre