Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine se mărită Cătălina Ponor și ce dovadă de iubire a primit

Cu cine se mărită Cătălina Ponor și ce dovadă de iubire a primit
Gimnasta cu cele mai multe medalii obținute la competiții și la olimpiade a făcut un anunț pe care fanii îl așteptau de mult. A spus „Da”. celei mai mari competiții a vieții ei. Cine a făcut-o să ia această decizie?

Cătălina Ponor este una dintre cele mai premiate gimnaste din România. Are în palmares nu mai puţin de 34 de medalii, câștigate la competiţiile importante la care a participat. Dintre acestea, nu mai puţin de 19 au fost de aur. Ea a câștigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004.

În anul 2012, gimnasta româncă și-a adăugat în palmares o medalie de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Mai are un aur mondial în 2004 şi nu mai puţin de opt medalii de aur câștigate la campionatele europene.

În vârstă de 32 de ani, fosta campioană olimpică a acceptat cererea în căsătorie din partea lui Bogdan Jianu Ristea. Acesta are 50 de ani, este actor şi regizor și i-a dat, sâmbătă noaptea, inelul cu diamante.


Love story pe plajă: Bradley Cooper și fosta soție a lui Ben Affleck

CTP a descoperit de ce nu e regizorul Cristi Puiu ”doar un idiot”


Cătălina a fost atât de impresionată încât a postat o fotografie cu splendida bijuterie. „Astăzi, am avut cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus «Da» omului cu care vreau să-mi petrec restul vieții cu dragoste. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!”, a fost mesajul pe care Cătălina Ponor l-a postat pe Instagram, în limba engleză.

Un cuplu discret, de doi ani

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu formează un cuplu de aproximativ doi ani. În trecut, el a mai fost căsătorit, cu Julia Chelaru, componenta trupei Exotic. Mariajul lor a durat 10 ani. Bogdan Jianu Ristea a jucat rolul lui Dracula în lungmetrajul Coroana. A mai jucat şi în filme ca „Vine Poliţia”, „Hunted”, „What about love”.

Și Cătălina Ponor a fost într-o relație de lungă durată. Sportiva a avut o relaţie de patru ani cu gimnastul portorican Tommy Ramos. Și acesta o ceruse în căsătorie, iar sportiva a acceptat, cei doi fiind logodiți până în 2015, când s-au despărțit.

Extrem de discretă cu detaliile din viața persoanală, Cătălina Ponor a confirmat relația cu regizorul abia la începutul acestui an, într-un interviu. Cei doi se cunosc de 14 ani și iubesc deopotrivă caii și câinii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre