Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu inima frântă, Ion Țiriac Jr. se arată singur și disponibil. Aviz amatoarelor

Cu inima frântă, Ion Țiriac Jr. se arată singur și disponibil. Aviz amatoarelor
La 46 de ani, Ion Țiriac Jr. se pare că nu a ajuns din nou singur. Cârcotașii vorbesc tot mai mult că povestea de iubire dintre el și frumoasa Sorana Cârstea ar fi luat sfârșit. Care să fie motivul.

La sfârșitul anului trecut, Ion Țiriac Jr. și Sorana Cârstea au plecat într-o binemeritată vacanță în Munții Himalaya, care nu s-ar fi încheiat așa cum trebuie. Întrebat despre această escapadă, el a dat de înțeles că relația dintre el și Sorana s-ar fi dus pe apa sâmbetei, dar nu a dat nici un detaliu în acest sens.

„Am mers, am urcat, am cucerit, am leșinat și am fost evacuat”, au fost cuvintele fiului magnatului Țiriac. Din această remarcă, fanii au dedus că între cei doi îndrăgostiți s-a produs o ruptură. De asemenea, cuvintele lui Ion Ion – așa cum îl alintă prietenii – au fost confirmat zvonurile intense despre ruptura definitivă a cuplului.

„Doar un copil mic și un munte foarte mare

Cei doi au plecat în Munții Himalaya în octombrie, Sorana având mare nevoie să schimbe peisajul după un sezon care nu a fost pe placul său. „Doar un copil mic și un munte foarte mare”, a fost mesajul pe care sportiva l-a postat atunci. La rândul său și Țirac Jr. a postat câteva imagini din acel loc mirific pe contul de socializare.

Sorana Cîrstea ține mult la discreție

Sorana Cârstea și Ion Țiriac Jr. au început relația în anul 2020 și au preferat ca iubirea să fie cât mai departe de ochii curioșilor. Sursele spun că după ce a suferit mult în dragoste, Sorana a devenit foarte atent la bărbatul de lângă ea. Ea nu dă nici o declarație privind povestea trăită cu Ion Țiriac Jr. și nici nu postează imagini cu cei doi pe contul de socializare.

Sorana a rămas marcată de eșecul din ultima relație

Sorana a trăit momente minunate timp de trei ani cu fostul iubit Santiago Giraldo, care a și venit la un moment dat în România. Despărțirea celor doi i-a șocat pe toți apropiați acestora, mai ales că totul părea că între ei funcționează perfect. În ceea ce îl privește pe Ion Țiriac Jr. el a divorțat de Ileana Lazariuc în anul 2019.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre