Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reacționat Nicolae Guță după ce a aflat că Dana Roba, fosta lui iubită a fost bătută cu ciocanul. Femeia zace la terapie intensivă

Cum a reacționat Nicolae Guță după ce a aflat că Dana Roba, fosta lui iubită a fost bătută cu ciocanul. Femeia zace la terapie intensivă
Dana Roba, cunoscută publicului prin prisma relației pe care a avut-o cu manelistul Nicolae Guță, a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Bărbatul i-a zdrobit capul cu un ciocan. Guță a reacționat, după ce a aflat că fosta lui iubită se zbate la terapie intensivă între viață și moarte.

Dana Roba, mamă a două fetițe, a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. S-au certat atât de tare, încât bărbatul furios i-a zdrobit capul cu un ciocan. Femeia a fost transportată de urgență la spital și a fost operată timp de nouă ore pe creier. Acum se zbate între viață și moarte la terapie intensivă.

Dana Roba a avut o viață tumultoasă însă, după ce a trecut prin numeroase scandaluri, părea că fosta iubită a lui Nicolae Guță și-a găsit liniștea și împlinirea sufletească în brațele lui Daniel Balaciu, un bărbat mai în vârstă cu 14 ani decât ea. Cei doi, care au trecut la religia penticostală, au devenit soț și soție în anul 2016, în cea mai mare discreție, în Timișoara. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar șase persoane.

Ce spune Nicolae Guță despre Dana Roba

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor.  Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a declarat Nicolae Guță despre Dana Roba, potrivit Spynews.ro.

Nicolae Guță și Dana Roba au fost împreună la începutul anilor 2000. Femeia apărea mereu la brațul manelistului și a apărut chiar și în câteva videoclipuri ale acestuia.

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Cine este soțul Danei Roba, cel care a băgat-o în spital

Dana Roba s-a căsătorit cu Daniel Balaciu după numai trei luni de relație. Au făcut o nuntă restrânsă, la biserica penticostală din Timișoara, unde au participat doar șase persoane.

„Am un prezent la care foarte multe fete tânjesc. Am doi copii sănătoși, frumoși și un soț care mă iubește și mă susține în absolut orice aș vrea să fac”, spunea Dana Roba în urmă cu ceva vreme la Antena Stars. În interviurile acordate de-a lungul timpului, Dana Roba spunea că soțul ei o ajută enorm și că, în timp ce ea își construia o carieră de succes în make-up, bărbatul era în prenatal și se ocupa de creșterea micuțelor pe care le au împreună.

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu activează în sport. Este arbitru de fotbal. De-a lungul carierei sale, Daniel Balaciu a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și era considerat un arbitru foarte corect, însă destul de exigent. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal.

În prezent, bărbatul este arestat pentru 30 de zile și cercetat pentru tentativă de omor. Nu se cunosc încă motivele reale pentru care a recurs la un act de o asemenea cruzime.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre