Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a scăpat Mihai Trăistariu de amendă. Îl iubea primarul

Cum a scăpat Mihai Trăistariu de amendă. Îl iubea primarul
Pentru Mihai Trăistariu, cea mai bună voce din România, Sărbătorile de iarnă au venit mai devreme. L-a lovit și nostalgia. Și-a amintit cum a scăpat de o amendă pentru că îl iubea primarul.

Mihai Trăistariu este cântărețul român cu cele mai multe performanțe internaționale și a fost declarat cea mai bună voce din România mai mulți ani la rând. Ne-a făcut mândri în 2006 când a obținut cele mai multe puncte pentru România la Eurovision, cu celebra piesă ”Tornero”. Luna decembrie nu este pentru el doar perioada Sărbătorilor de iarnă.

Mihai Trăistariu a împodobit deja bradul și și-a anunțat fanii că e ziua lui de naștere

Cum a scăpat Mihai Trăistariu de amendă

Pe 16 decembrie, Mihai Trăistariu a împlinit 44 de ani. Este pe scenă de 24 de ani, de când a descoperit că întinderea sa vocală este ieșită din comun: 5 octave.

Artistul a avut grijă să își anunțe miile de fani că va fi ziua lui de naștere. A primit peste o mie de urări până acum.

Tot scormonind prin amintiri Mihai Trăistariu a găsit o poză care l-a amuzat. A povestit întâmplarea din 2008, de la Patra Neamț.

”După succesul de la Eurovision (2006) mi-am luat un Porsche. Aici eram prin 2008, pe la Piatra Neamț. Am parcat unde nu trebuie … așa că … au venit – pe rând primarul, presa, televiziunile … să mă salveze de amendă!!!”, a spus Mihai Trăistariu, iar mai mulți internauți și-au amintit de bolidul de lux de culoare mov pe care l-a parcat prost.

Ce nu știați despre Mihai Trăistariu

Puţini ştiu că Mihai Trăistariu a fost elev de 10 la Matematică şi de şase ori olimpic la aceeaşi disciplină. ”Visam să devin profesor de Matematică. Am avut nota 10 la Bacalaureat şi la admiterea în Facultatea de Matematică din Iaşi. Am terminat facultatea în 1993, dar nu am predat niciodată”, a mărturisit interpretul celebrei piese ”Tornero”.

 

Mihai Trăistariu a povestit că a avut de tras, în adolescență, când era mic de statură, slab și plin de coșuri pe față, devenind subiect de caterincă pentru colegii răutăcioși.

Adevărul este că era foarte drăguț, iar acum își tot schimbă look-ul, în căutarea celui perfect.


An fabulos pentru fiul lui Ștefan Bănică jr.! Fiți cu ochii pe Radu Bănică, pregătește o surpriză!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre