Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum au ajuns Emi și Cuza prezentatorii emisiunii „iUmor”. „Așa încep și căsnicii și nașteri și livrări de colete…”

Cum au ajuns Emi și Cuza prezentatorii emisiunii „iUmor”. „Așa încep și căsnicii și nașteri și livrări de colete…”

Își doresc să le calce pe urme lui Copoț și Badea și să ducă mai departe ce au construit ei. Noii prezentatori ai emisiunii „iUmor”, Emi și Cuza de la Noaptea târziu povestesc cum a început colaborarea cu acest show.

În stilul caracteristic, Emi a mărturisit că aveau nevoie să mai recupereze din bani, pentru că s-au cheltuit mulți pe nunta lui și mașina lui Cuza. „Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post!

A fost ceva normal! Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea, cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia.

Emi și Cuza în aventura vieții, la America Express

„Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”

Pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil! Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”, a declarat Emi.

„Sperăm ca telespectatorii să ne primească cu brațele deschise”

La rândul său, Cuza spune că își dorește că au fost extrem de fericiți primind votul de încredere al unei echipe care a făcut istorie și sperie să fie primiți de telespectatori cu brațele deschise. „Să faci parte din echipa «iUmor», un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 «iUmor», nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri.

Dan Badea, în cel mai important rol din viața sa

Este o bucurie profesională să primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit să facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile să decurgă așa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza pentru Antena 1.

Dan Badea va fi invitat special la iUmor

Pentru că e implicat într-un alt proiect tot al Antenei 1, Dan Badea va rămâne invitat special în show. „Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor, în același trust. O să fie ceva frumos”, a declarat Dan Badea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre