Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum e trecut astăzi Reghecampf în telefonul Anei Prodan. Povestea continuă: „A plecat de acasă cu două ceasuri. Le-a vândut”

Cum e trecut astăzi Reghecampf în telefonul Anei Prodan. Povestea continuă: „A plecat de acasă cu două ceasuri. Le-a vândut”
Când dragostea îți ia mințile, uiți de tot și toate. Iar Laurențiu Reghecampf știe cel mai bine asta.

În timp ce Anamaria Prodan încerca să țină situația sub control, antrenorul Craiovei făcea tot ce vroia cu amanta, pe la spatele ei. Cel puțin așa susține soția.

Cum e trecut Reghecampf în telefonul Anamariei Prodan. Antrenorul i-a luat și cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut

Anamaria Prodan vrea să-și despovăreze sufletul și o face cu fiecare ocazie, iar în podcastul lui Codin Maticiuc a spus lucruri cu adevărat șocante. Vedeta a mărturisit că antrenorul Craiovei i-a luat din casă chiar și cele mai valoroase ceasuri pe care ulterior le-a vândut ca să-și întrețină amanta. Pe de altă parte, Reghe avea grijă ca de fiecare dată când era prins pe picior greșit să-și ceară iertare, iar ea, pentru că l-a iubit enorm, îl primea mereu acasă.

„Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar…”

„(…) Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: «Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste»”. (…)

Anamaria Prodan, sfat pentru soțul Laur

Eu am chemat copiii, am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există … e belea mare cu mine! Copiii au zis «da», ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat… cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut”, a mărturisit agentul FIFA.

„Părerea mea cred că îl are cu ceva la mână”

Iubi Soare, așa cum este trecut Laurențiu în telefonul Anamariei, i-a spus soției chiar și unde și-a cunoscut amanta.

“ (…) Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar, părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa.

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa e trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: «Am agățat-o la bar, la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut». (…) El se chinuie acum să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a mai spus fiica Anamariei Prodan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre