Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își alintă Răzvan Simion fetița care a devenit majoră. Prezentatorul e tare mândru de ea

Cum își alintă Răzvan Simion fetița care a devenit majoră. Prezentatorul e tare mândru de ea
Răzvan Simion e fericit. Are doi copii frumoși, iar Ianca a împlinit 18 ani.

Cu câteva zile în urmă, Răzvan Simion și-a sărbătorit fetița care a devenit domnișoară în toată regula.

Cum își alintă Răzvan Simion fetița care a devenit majoră. Prezentatorul e tare mândru de ea

Ianca, fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani, ocazie cu care prezentatorul a postat două fotografii inedite. Într-una, Ianca are doar câteva luni. Fericit de ceea ce are lângă el, Răzvan a scris și un mesaj înduioșător. ”S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, au fost cuvintele prezentatorului pe pagina sa de socializare.

„La mulți ani, dragostea mea”

Nici Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, nu s-a lăsat mai prejos, iar mesajul mamei a fost plin de iubire. ”Fetița mea frumoasă și bună, te iubesc nespus, dincolo de cuvinte. Inima ta e în inima mea pentru totdeauna, iar brațele mele îți vor fi mereu cuib atunci când vei vrea să-ți odihnești zborul. La mulți ani, dragostea mea! # 18 ani”.

Diana Simion s-a schimbat radical

De când și-a refăcut viața alături de Radu Biță, Diana s-a schimbat radical, e mult mai frumoasă și le dă lecții adolescentelor. La rândul lui, Răzvan se simte împlinit alături de Daliana Răducan, arhitect și designer de interior. Cei doi au o relație frumoasă, iar prezentatorul nu exclude să facă pasul cel mare cât de curând.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, de pe Youtube.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre