Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cum își petrece carantina actorul Jason Momoa, din Aquaman! E greu de imaginat că se plictisește

Iată cum își petrece carantina actorul Jason Momoa, din Aquaman! E greu de imaginat că se plictisește
Jason Momoa este în carantină cu stil. El s-a retras într-un castel cu 8 dormitoare, și 11 băi, unde așteaptă rezultatul negativ al unui test. Are însă la dispoziție multe distracții, ca să nu se plictisească. Inclusiv o piscină.

Conacul de 20 de milioane de lire sterline din Londra, unde s-a carantinat actorul din Aquaman, are propria pistă de bowling, cinema și zid de cățărat… Actorul a ajuns să se izoleze aici după  ce a contractat Covid-19 „în timp ce filma continuarea Aquaman în Marea Britanie”, după cum au transmis reprezentanții lui.

 

Actorul, în vârstă de 42 de ani, se afla la Londra pentru a filma mult așteptatul sequel Aquaman, dar la începutul acestei săptămâni s-a dezvăluit că a contractat coronavirusul. Prin urmare s-a retras și locuiește într-un castel.

Cum arată casa în care s-a mutat actorul Jason Momoa, din Aquaman

Asigurându-se că nu se va plictisi în timpul perioadei sale de stat acasă, Jason se recuperează în prezent într-un conac cu opt dormitoare, 11 băi, evaluat la 20 de milioane de lire sterline. Acesta se găsește în nordul Londrei și are toate dotările pentru un superstar.

Casa neoclasică este amplasată pe 11,5 acri de teren și are un garaj pentru trei mașini, o cabană de securitate, un cinematograf, o pistă de bowling și un perete de cățărat personalizat în partea din față a proprietății.

Jason Momoa a ales o bază extrem de luxoasă pentru carantină în timp ce așteaptă cu nerăbdare să poată relua filmările la continuarea Aquaman.

Care e starea actorului

Oamenii din interior au dezvăluit pentru The Sun că vedeta s-a izolat după ce a fost testată pozitiv, iar șefii de film speră să nu apară alte focare pe platourile de filmare. Din fericire, actorul, are o formă ușoară a bolii.  Un insider a spus: „Jason este bine, din fericire. S-a izolat  după ce avut un test pozitiv. Dar este o adevărată bătaie de cap pentru șefii filmului, care acum își fac griji că trebuie să-și întârzie programul deja strâns de filmări”, scrie Daily Mail.

Sursa a continuat spunând că „speră că acesta este un eveniment unic” și că pot lucra în jurul lui Jason și să continue filmările în producție. De asemenea, s-a susținut că toți cei de pe platou sunt testați în mod regulat pentru Covid-19.

Aquaman, filmul cu încasări de peste 1 miliard

Filmul DC Extended Universe (DCEU) este turnat în Studiourile Leavesden din Hertfordshire și este programat să fie lansat în decembrie 2022. Jason Momoa și mulți alții din filmul din 2018 revin, inclusiv Amber Heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe și Dolph Lundgren.

Filmul original Aquaman a fost lansat în decembrie 2018 și a fost unul dintre cele mai mari hituri ale DC Extended Universe (DCEU). Aquaman a câștigat 1,148 miliarde de dolari în întreaga lume, fiind singurul film DCEU care a depășit pragul miliardului de dolari.

Sursa foto: Daily Mail și Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre