Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își umilește angajații Anamaria Prodan. Imagini de groază – Video 

Cum își umilește angajații Anamaria Prodan. Imagini de groază – Video 
Anamaria Prodan este un personaj controversat, pe lângă faptul că e mamă dedicată, femeie de afaceri și personalitate publică. Nu de puține ori, viața ei a fost pusă pe tapet.

O înregistrare care a ajuns recent în spațiul public o arată pe Anamaria Prodan cum își umilește angajații. Imaginile sunt de groază, impresara fiind fără milă. Ea a ajuns să se certe cu Nuți, bona angajată, pentru modul în care aceasta conduce mașina. I-a dat pe mână bolidul ei și nu a fost deloc satisfăcută de calitatea șofatului, dar nici de modul în care femeia se chinuia să parcheze. Vorbe grele au fost spuse.

Bona Nuți, oficial, face parte din familie

Multe persoane o cunosc pe Nuți, bona pe care Anamaria Prodan a făcut-o cunoscută publicului larg, lăudând-o că nu e doar o angajată, ci parte din familie. E drept, remunerată pentru munca depusă în familie. Bebeto este foarte apropiat de ea, deoarece aceasta l-a crescut de mic copil. Impresara o avea mereu alături pe Nuți, inclusiv în reality show-urile sale din urmă cu câțiva ani. În vară, bona s-a întors în casa Anamariei Prodan, unde continuă să se ocupe de fiul acesteia.

Bona Nuți e angajată de peste 20 de ani de către Anamaria Prodan. În timp ce i-a crescut copiii s-a transformat și ea într-o femeie cu stil (captură video)

În cadrul unei emisiuni TV, bona Nuți a povestit cum s-a întâlnit prima dată cu impresara. O cunoștință comună a întrebat-o dacă vrea să meargă la Prodan ca să o ajute câteva zile cu fetele, deoarece bunica lor paternă urma să plece. A acceptat jobul și a rămas.

Cum își umilește angajații Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spunea despre Nuți că face parte din familie. „Ne însoțește peste tot și de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt și copiii ei. Avea doar 23 de ani când a venit la noi. I-a crescut pe copii cu frică de Dumnezeu și cu respect. Acum mă amuz teribil când îi văd cum se contrazic între ei. Relația lor este bazată pe un respect extraordinar, ea este ca a doua lor mamă. Eu am fost plecată mult, iar Sarah a rămas cu ea de când avea doar șapte luni”, mărturisea în trecut Anamaria Prodan la Antena Stars.

@lasueta “Ana, Nuți și parcarea- Antena 1” 🤣 #realityshow #emisiuniromanesti #antena1 #antenaplay #a1ro #laplacinteinainte #anamariaprodan #prodanca #nuti #funnyvideos #fyp #viraltiktok @Anamaria Prodan ♬ sunet original – LAȘUETĂ

Bona Nuți este acum femeie căsătorită. Și-a schimbat look-ul, poartă breton și apare tot mai dichisită. Nu scapă însă de nervii angajatoarei sale, atunci când se întâmplă ca aceasta să își iasă din pepeni. Anamaria Prodan își umilește angajații când e nervoasă. Scena filmată în parcarea trustului Antenelor vorbește de la sine. Dar și angajata pare obișnuită cu țipetele Prodancei, astfel că nu tace, ci îi dă replica atunci când aceasta pleacă trântind portiera mașinii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri