Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum l-a făcut Florin Călinescu pe Măruță vedetă la ProTV

Cum l-a făcut Florin Călinescu pe Măruță vedetă la ProTV
Măruță e mare vedetă acum la Pro TV, dar putea să nu fie. A ajuns celebru datorită lui Florin Călinescu. Actorul a povestit mai multe întâmplări din istoria Pro TV și din relația sa cu Trustul.

Marele secret al lui Cătălin Măruță a ieșit la iveală chiar în emisiunea sa. Nu se aștepta la asta. L-a avut invitat pe Florin Călinescu, care ”a dat din casă” la greu. El a povestit audienței cum l-a convins pe patronul ProTV, Adrian Sârbu, să îl angajeze pe Cătălin Măruță. Și pe alții. A avut fler, Sârbu poate să îi mulțumească.

”Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a povestit Florin Călinescu.

Actorul a povestit exact cum l-a contactat Cătălin Măruță și cum l-a rugat să vină să-l vadă în emisiunea pe care o realiza la momentul respectiv.


Dinții, un pretext? Ce legătură e între Bodi și Carmen de la Sălciua

Școala acasă, în varianta unor vedete de Hollywood. Ce au putut inventa


”Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa… mă ruga să vin să îl văd. ”Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud… dacă aveți timp să veniți să mă vedeți”… Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate! M-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a povestit juratul emisiunii Românii au talent.

Pe de altă parte, Florin Călinescu a povestit, în aceeași emisiune, că nu s-a ocupat numai de cariera lui Cătălin Măruță, ci a pus ”pile” și pentru alte vedete, nu prea cunoscute la momentul respectiv. El l-a  convins pe Adrian Sârbu să-i aducă în trust inclusiv pe Mihaela Rădulescu și pe Andi Moisescu.

În timpul aceleiași emisiuni, Florin Călinescu a abordat și un subiect cu adevărat sensibil: salariile trustului. El a vorbit și despre salariile pe care le primesc vedetele ProTV. Credeți că Andreea Esca are cel mai mare salariu din trust? Poate că nu. Sunt trei mari vedete și una din ele sigur are salariul cel mai consistent.

”Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi Moisescu sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a punctat Florin Călinescu în emisiunea lui Măruță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre