Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum l-a transformat Lia Bugnar pe iubitul care a părăsit-o pentru Theo Rose. Iată cum îl alinta

Cum l-a transformat Lia Bugnar pe iubitul care a părăsit-o pentru Theo Rose. Iată cum îl alinta
După opt ani de iubire cu regizorul Lia Bugnar, Anghel Damian, actualul partener de viață al lui Theo Rose vorbește despre fosta iubită.

Niciodată Anghel Damian nu a fost ușă de biserică, lucru pe care l-a recunoscut singur.

Iubitul lui Theo Rose e nostalgic după relația cu Lia Bugnar. Iată cum îl alinta

Dacă acum e înalt ca bradul și fără colăcei pe burtă, în copilărie Anghel Damian a cântărit mai mult de 90 de kilograme, motiv pentru care a fost poreclit Grasul. Totul s-a schimbat când a început relația cu regizorul Lia Bugnar, femeia care a văzut în el cu totul altceva și de care el vorbește cu mare drag și acum. Și pentru că artista era convinsă că are niște ochi extraordinari, i-a spus Husky, poreclă pe care o folosesc de atunci toți prietenii actorului.

„Poreclă dată de Lia, și cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă”

”În adolescență, cam până pe la 15 ani, eram poreclit Grasu. Apelativul vorbește de la sine. Eram gras bine, aveam cam 94 de kilograme.

Acum, prietenii intimi îmi spun Husky, poreclă dată de Lia, și cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă”, a declarat Anghel Damian, potrivit Viva.

Mereu în atenția domnișoarelor

După ce a intrat la liceu, a început să atragă tot mai mult atenția domnișoarelor, care ar fi făcut orice sacrificiu doar pentru a-i intra în grații. ”Nu o să pun o mască de falsă modestie, prin urmare nu cred că am stat rău la capitolul ăsta niciodată. În liceu eram sportiv, om de bază în echipa de baschet a școlii, lucru care îți aducea notorietate în rândul colegelor.

Mai târziu, am fost în trupa de teatru a școlii, și de acolo a venit și aura de „artist în căutări. Hai să recunoaștem, erau două atribute forte în adolescență. La care adăugăm înălțimea, hazul, ascuțimea minții, modestia și avem un pachet cel puțin decent pentru momentul la care facem referire”, s-a destăinuit Anghel Damian.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre