Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum o fotografiază soțul ei pe Heidi Klum. Și arată fotografiile la toată lumea

Cum o fotografiază soțul ei pe Heidi Klum. Și arată fotografiile la toată lumea
Heidi Klum e pur și simplu o zeiță cu un corp de top model chiar și la 48 de ani. Iar pentru a vedea asta, e suficient să îi accesați conturile de socializare.

Veți descoperi mai ales cum o fotografiază soțul ei pe Heidi Klum, și cum arată pozele lumii întregi. Momentele în care ea era un înger Victoria’s Secret nu par deloc îndepărtate. Heidi Klum este încă una dintre cele mai frumoase femei din lume. Heidi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Tom Kaulitz de la Tokio Hotel.

Cum o fotografiază soțul ei pe Heidi Klum

Întinsă pe o canapea extensibilă de catifea mare pe ceea ce pare a fi o terasă, acoperită strategic, doar acolo unde este nevoie, de un prosop alb și de mână. Așa apare Heidi Klum într-una din imaginile surprinse de Kaulitz. Heidi a decis să se arate adepților ei în timp ce face plajă, fără textile pe ea. Și-an pus doar ochelarii de soare.

Fotografia alb-negru, semnată de soțul ei, Tom Kaulitz de la Tokio Hotel, atrage atenția asupra frumuseții modelului la 48 de ani. În ciuda vârstei, și după patru sarcini, corpul lui Heidi Klum este pur și simplu minunat, scrie Elle Italia.

Picioarele lungi, mușchii abdominali marcați. Așa se prezintă modelul. Cu siguranță genetica joacă foarte mult pentru a fi atât de în formă. Dar prezentatoarea showului de talente Making the Cut, care se vede pe Amazon Prime, nu a făcut niciodată un secret că urmează o dietă echilibrată și că se antrenează constant. Motto-ul lui heidi Klum: frumusețea este literalmente muncă.

Secretele fizicului lui Heidi Klum: înot și carbohidrați săraci

Pentru a menține o siluetă de supermodel contracarând schimbările inevitabile din corp, începând cu metabolismul, este nevoie de multă voință și un plan precis. În revista Women’s Health UK, acum câțiva ani, Heidi Klum își „mărturisea” dieta, foarte ușoară și echilibrată, pe bază de ouă, curcan, salată, broccoli, ton, multe legume, multe centrifugate, doar suficient fruct și ocazional iaurt și ciocolată neagră.

Paste, pizza, cheesburger și cartofi mănâncă foarte rar. Ea urmează un regim conceput special pentru ea, destul de rigid, dar previzibil pentru a se menține în formă. În plus, ea a explicat că preferă să gătească pentru ea și pentru cei 4 copii ai ei decât să iasă la cină în oraș. Concentrându-se pe mâncăruri simple și sănătoase pentru toată lumea.

Foarte ocupată între muncă și familie, în trecut a fost urmată de antrenorul personal din New York, David Kirsch, care a ajutat-o ​​să revină pe drumul cel bun după sarcini. Și care, cu antrenamentele sale, i-a sculptat corpul.

Tot la Women’s Health, ediția SUA, Heidi Klum a explicat că se menține mereu activă dedicându-se sporturilor în aer liber în compania copiilor ei, petrecând timp de calitate cu ei. Cu siguranță nu-i place să alerge pe banda de alergat, care stă nefolosită acasă. Dacă nu poate face alt sport, iese la alergat, dar în aer liber. Cu toate acestea, în timpul pandemiei a descoperit noul sport preferat: înotul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre