Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum s-a luptat Banderas cu COVID-19. Imaginea care spune tot

Cum s-a luptat Banderas cu COVID-19. Imaginea care spune tot
A aflat că e bolnav chiar de ziua lui, pe 10 august, iar acum și-a bucurat fanii anunțându-i că s-a vindecat. Antonio Banderas a scăpat de COVID-19, dar anunțul pe care l-a făcut întrece orice așteptare.

Pentru a exemplifica faptul că a scăpat de boala momentului, actorul a ales să distribuie o scenă dintr-un film de acțiune. Imaginea este un colaj. Actorul a postat pe pagina sa de pe o cunoscută rețea de socializare o fotografie amuzantă în care el „se luptă” cu zeci de molecule de coronavirus SARS Cov-2.

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia cu coronavirus. Sunt vindecat. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine. De asemenea, doresc forță celor care sunt în toiul luptei”, a scris Banderas.

Actorul în vârstă de 60 de ani a anunţat că este infectat de ziua lui astfel că şi-a serbat ziua de naştere în izolare. Din fericire el nu a făcut o formă gravă a bolii, ci una ușoară. Trebuie să amintim că, profitând de anunțul bolii și de aniversare, celebrul actor a postat o fotografie adorabilă cu sine, aproape bebeluș.


Misha a ținut secretul acesta o lună. Ce declarație i-a făcut Connect-R!

Kim pare că e bine! Primele imagini cu dictatorul de la Phenian


Banderas a anunţat, la acel moment, că se simte un pic mai obosit decât de obicei, însă starea sa este bună. Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind.

Pe durata izolării, a împărtășit cu fanii săi diverse stări și emoții. De exemplu, într-una din zile le-a arătat cum se vede răsăritul soarelui de la fereastra dormitorului său.  În altă zi a rememorat momentul în care a participat la Festivalul de Film de la San Sebastian, în 1982 cu filmul „Labirintul pasiunilor”.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre