Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman se dă la cântărețele de muzică populară. Cine l-a dat de gol

Dan Bittman se dă la cântărețele de muzică populară. Cine l-a dat de gol
E o femeie frumoasă, care întoarce privirile tuturor domnilor, dar nimeni nu s-ar fi gândit cine a vrut-o pe cântăreața Maria Constantin.

Maria Constantin n-a avut o viață sentimentală prea frumoasă, dar au existat vedete care au plăcut-o mult și i-au făcut avansuri.

Dan Bittman se dă la cântărețele de muzică populară. Cine l-a dat de gol

Maria Constantin face parte din categoria femeilor cu vino-ncoa și rari sunt bărbații care nu și-ar dori să o invite măcar la o cafea, fermecați de frumusețea ei. Doar că artista e destul de pretențioasă, iar acum domnii nu mai au nici o șansă pentru că e îndrăgostită lulea. În trecut însă, artista a dezvăluit că au fost multe vedete extrem de cunoscute care i-au făcut avansuri. Iar printre aceștia s-a numărat și Dan Bittman, dar și iubitul Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu.

„Au fost complimente mai mult decât avansuri”

”Dan Bittman și Cătălin Cazacu mi-au făcut avansuri, la modul ”Ești foarte frumoasă”, n-au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost complimente mai mult decât avansuri”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Se mărită în 2023

După multe povești de dragoste fără happy end, Maria Constantin și-a găsit în sfârșit fericirea în brațele afaceristului Robert Stoica. Artista spune că va face nunta în 2023 și are în gând să mai facă un copil. „Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special. (…) Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a declarat Maria Constantin pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre