Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Diaconescu, anunț important pentru țară. Vrea să facă un casting. Ce are în gând celebrul prezentator

Dan Diaconescu, anunț important pentru țară. Vrea să facă un casting. Ce are în gând celebrul prezentator
Dan Diaconescu mai trebuie să stea pe bară până în 2025, apoi le va arăta cârcotașilor cine este cu adevărat.

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu și-a surprins fanii cu un anunț pe care l-a făcut acum puțin timp.

Dan Diaconescu, anunț important pentru țară. Vrea să facă un casting. Ce are în gând celebrul prezentator

Dan Diaconescu e pus pe fapte mari. Până în anul 2025, când va avea voie să iasă și să dea declarații, s-a gândit că cel mai potrivit ar fi să-și găsească versiunea tânără, feminină sau masculină. Așa că jurnalistul a făcut un anunț important pe platforma de TikTok, unde a spus că face un casting.

Doritorii vor trebui să trimită și un selfie. „Ia fiţi atenţi, fac un anunţ important pentru ţară! Având interdicţia mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau feminină. Aştept selfie-video-urile voastre„, este mesajul transmis de Dan Diaconescu, pe contul său de TikTok.

Și-a deschis o academie online

Pentru că are interdicție, el n-a putut să stea fără să facă nimic, așa că și-a deschis o academie. Nu orice fel de academie, ci una unde tinerii vor putea să fie inițiați în tainele internetului și vor învăța tot ce au nevoie atât despre digitalizare, cât și despre cryptomonede. Mai mult, el și-a anunțat fanii că a lansat și cryptomoneda CryptoDan.

„Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain”

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți.

Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Am lansat însă și cryptomoneda CryptoDan”,  a spus Dan Diaconescu, cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre