Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu nu-i dă pace expertului în pandemie Valeriu Gheorghiță. Îi dă ponturi ca să-l iubească Monica Bârlădeanu

Dana Budeanu nu-i dă pace expertului în pandemie Valeriu Gheorghiță. Îi dă ponturi ca să-l iubească Monica Bârlădeanu
Criticul de modă Dana Budeanu se interesează din ce în ce mai mult de relația lui Valeriu Gheorghiță cu frumoasa Monica Bârlădeanu.

Dana Budeanu a devenit un fel de clarvăzător în relația lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu. Sfaturile acesteia s-ar putea să-i fie de folos medicului.

Devenit vedetă în perioada pandemiei de coronavirus, colonelul doctor Valeriu Gheorghiță e și mai mult în atenția publicului după ce s-a aflat de relația de iubire pe care o are cu Monica Bârlădeanu.

Dana Budeanu a analizat în amănunt situația celor doi și a ajuns la o concluzie: dacă se va rezuma să o ducă în vacanță în Bulgaria, s-ar putea ca viitorul să nu sune bine. Monica Bârlădeanu e de mult la alt nivel, zice Dana.

Monica Bârlădeanu se iubește cu medicul Valeriu Gheorghiță

„Gheorghiță e mic, e începător”

„Domnule Gheorghiță, dacă mergeți la Cheval Blanc, frumos, n-are cine să vă mai pozeze acolo. E 10-15.000 de euro pe noapte. N-are cine să te fotografieze acolo. De aia e bine să mergi numai la bogați. Dacă te duci în  Bulgaria…Trebuie să-l ajute conturile. Am toată încrederea că după doi ani și jumătate (n.r. – COVID), cel puțin doi ani de zile nu sunt probleme cu Marilyn Monroe. Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face”, s-a dezlănțuit Dana Budeanu într-o emisiune la România Tv.

„Ce faci, de duci la Paris? Să te vadă toată lumea? Te duci la Hong-Kong! Te duci în America de Sud! Vă dau eu lista”

„La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem. Putem merge și la Govora, la munte. De-acum nu va mai greși. Dar am încredere de tot în ea. O să fie bine. Numai la bogați vor fi. El va fi forțat. Ce faci, de duci la Paris? Să te vadă toată lumea? Te duci la Hong-Kong!

Valeriu Gheorghiță a ajuns vedetă în timpul pandemiei de coronavirus

Te duci în America de Sud! Vă dau eu lista. Dar ea știe. El nu știe, că nu a mai fost (…) Costă 40.000 de euro. Ți se pare mult, după doi ani de mascaradă. Gheorghiță a făcut o treabă excepțională și va fi toată viața bine (n.r. – cu banii)”, i-a dat pontul Dana Budeanu doctorului îndrăgostit.

Dana Budeanu nu le dă șanse mari

În concluzie, Dana Budeanu nu îi vede pe cei doi în viitor.  „Șase luni, vacanțe! Pentru că atunci când se va termina operațiunea, să nu sufere rău! În momentul în care ai o șansă d-asta, trebuie să o iei ca pe o experiență. Nu o mai luați ca pe un capăt de țară!

Nu trebuie să ne căsătorim, trebuie să ne distrăm! Pleci, efectiv, faci tot ce nu ai făcut în viețulica asta. Pentru ceea ce ai făcut în mascaradă, doi ani de zile, Dumnezeu a avut milă și de tine, poftim!”, a mai spus Dana Budeanu.

Dr. Gheorghiță a divorțat de curând de soția cu care se căsătorise încă din facultate, medic și ea, și mama celor doi copii ai fostului cuplu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre