Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu o umilește pe Carmen Iohannis: „Intră la Dior și la Chanel. Sun eu!”

Dana Budeanu o umilește pe Carmen Iohannis: „Intră la Dior și la Chanel. Sun eu!”
După ce a văzut ce ținută a purtat prima doamnă a României, Carmen Iohannis, la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris, Dana Budeanu a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Ținuta pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris lasă de dorit, a spus Dana Budeanu pe contul de socializare.

Ce ținute a ales Carmen Iohannis

Creatoarea de modă Dana Budeanu n-a rezistat după ce a văzut-o pe Carmen Iohannis ce ținută a ales pentru un eveniment atât de important și i-a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

La brațul lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a purtat o rochie albă, peste care a pus un pulover, iar la capitolul încălțăminte ales o pereche de pantofi cu tocul pătrat. Nici părul doamnei „nu a fost ce trebuie”, prima doamnă a României preferând să-și strângă părul la spate.

„Cum este posibil așa ceva de zece ani? Bă, de zece ani?”

Carmen și Klaus Iohannis, la Jocurile Olimpice de la Paris

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Paris! E oriee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani? Bă, de 10 ani?”, au fost cuvintele Danei Budeanu pe contul de socializare.

Ce ținută a ales prima doamnă a Franței

Klaus și Carmen Iohannis au făcut o fotografie cu președintele Franței și soția acestuia, care, la fel ca și la alte evenimente, a arătat impecabil. Brigitte Macron a purtat o rochie bej și pantofi în aceeași nuanță și a avut părul prins la spate. Elegant a fost și președintele Franței, care a optat pentru un costum bleumarin, cămașă albă și cravată bleumarin. O ținută demnă de un eveniment de asemenea anvergură!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre