Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu și Raluca Bădulescu n-au îngropat secura războiului, chiar dacă sunt bani la mijloc

Dana Budeanu și Raluca Bădulescu n-au îngropat secura războiului, chiar dacă sunt bani la mijloc
Petrecere exclusivistă la Constanța, vineri seara. Cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi și-au reunit parte din colecții într-un magazin din centrul orașului, iar pe 3 iulie, la orele serii s-au întâlnit să taie panglica la STUDIO DISTRIQT. Evident, s-au petrecut și lucruri, ca de obicei la evenimentele cu vedete.

Agitație mare în jurul imobilului cu numărul 32 din strada I.G. Duca din centrul Constanței, vineri seara. Mașini luxoase, femei elegante, ochelari de soare cam pe toate figurile, miresme de parfumuri care se combinau în aerul stradal, constănțeni care au înțepenit pe trotuar privind spre grupul de vedete care poposise la ei în oraș.

Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Raluca Bădulescu, Alexandru Raicu, dar şi alţii au răspuns apelului avocatei Lizeta Haralambie de a participa la un nou concept de modă. Acesta reunește cele mai noi colecţii ale designerilor de top din România, alături de o selecţie de lux de parfumuri, pantofi, bijuterii şi ochelari de soare Gucci, iar toate aceste minunății sunt puse la dispoziția publicului larg. Ideea a plăcut unei românce stabilită de mulți ani la Londra, Luna Morgaciova, care a venit la Constanța, a investit și a deschis magazinul Studio Distriqt, vineri seara.

Ca de obicei, au avut loc și întârzieri. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu și-au lăsat amfritionii și fanii să-i aștepte câteva zeci de minute bune. Dar nu intenționat, aveau să motiveze, ci din cauza circulației grozave de pe Autostrada Soarelui.

Dana Budeanu, a cărei colecție se găsește în magazinul exclusivist, nu a venit la inaugurare. Gurile rele șușoteau că din cauza Ralucăi Bădulescu nu și-a făcut prezența și ”Dănuța, cu fiere în gură”. Cele două sunt certate de ani buni, după ce tot atât de mulți ani fuseseră prietene nedespărțite. Totuși, acum rochiile și bluzele lor vor atârna alături pe umerașele de la Distriqt, așteptând să fie alese de clienți.

 

Exclusiv. Cum l-a făcut de râs juniorul lui Cornu pe fratele său ofițer la Crimă Organizată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre