Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu toacă mărunt cuplul Monica Bârlădeanu-Valeriu Gheorghiță. „Vom fi răzbunați pentru pandemie”

Dana Budeanu toacă mărunt cuplul Monica Bârlădeanu-Valeriu Gheorghiță. „Vom fi răzbunați pentru pandemie”
Dana Budeanu nu crede în relația pe viață a Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Și nu le dă îndrăgostiților mai mult de trei-cinci ani împreună.

Dana Budeanu urmărește fiecare mișcare a cuplului Monica Bârlădeanu-Valeriu Gheorghiță și nu ratează nici o ocazie să nu arunce câte un comentariu ironic. La începutul anului, Dana Budeanu a luat la puricat escapada celor doi din Italia, la munte: „Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pe barosăneală. Dolomiți, Verona, alea alea”.

Monica i-a gătit lui Gheorghiță risotto cu ciuperci. Sursă foto: instagram

Recent, creatoarea de modă a vorbit, în emisiunea lui Victor Ciutacu despre cât de frumos i-a gătit Monica lui Gheorghiță risotto cu ciuperci. Dar, crede Dana Budeanu, Gheorghiță-Covid va trebui să bage mâna adânc în buzunar și să-i ia și bucătar. Nu de altceva, dar la banii pe care-i are, își poate permite orice. Dar, crede Dana Budeanu, povestea de iubire nu va mai dura mult și „vom fi răzbunați” pentru ce am trăit în pandemie din cauza lui.

„Vor rezista trei-cinci ani, cred. Ea ne va răzbuna”

„Monica și Gheorghiță lucrează acum la noua casă și urmează bucătarul, logic, nu?! Ea poate găti când vrea, dar dimineața, la prânz și seara e nevoie de bucătar. Dragostea nu ține cont de bani în comunism, dar în democrație, ține cont. Gheorghiță e deștept și cu bani, ea e frumoasă și deșteaptă. Vor rezista trei-cinci ani, cred. Mie îmi place. Ea ne va răzbuna, vom fi răzbunați pentru ce am trăit în pandemie”, a mărturisit Dana Budeanu.

„Să faci sushi nu se învață în Moldova acasă, la mămica, ci de pe Youtube: în cazul meu, în pandemie”

După risotto, care sigur i-a fost pe plac iubitului Gheorghiță, Monica Bârlădeanu a trecut la specialități. Și cu două zile în urmă le-a arătat fanilor cât de bine știe să pregătească sushi.

„Am făcut sushi în seara asta. L-am și mâncat de altfel la ora la care scriu caption-ul filmulețului. A fost absolut delicios și nu pentru că sunt eu talentată.

Ci pentru că era somonul proaspăt și untos. Să faci sushi nu se învață în Moldova acasă, la mămica, ci de pe Youtube: în cazul meu, în pandemie. Eu zic că sunt dovada vie că dacă eu pot… oricine poate. PS. Dacă sunteți interesați, găsiți chefi japonezi pe Youtube care, deși explică într-o engleză dificilă ce fac ei acolo, sunt calea cea mai sigură spre un sushi homemade, absolut delicios”, a scris Monica pe contul de socializare.

Monica Bârlădeanu admiră peisajele spectaculoase din Dolomiți

„Cred în familie și căsătorie cu toată ființa mea”

Născută în zodia celor puternici, Săgetător, Monica Bârlădeanu a împlinit 45 de ani pe 12 decembrie. Vedeta este mai mică cu patru ani decât Valeriu Gheorghiță, care a fost căsătorit cu o colegă de facultate, medic, ce i-a dăruit doi copii. După ce a condus Marea Comisie în pandemie, Gheorghiță a ajuns general și șef al spitalului SRI, dar a și divorțat.

Cu doi ani în urmă, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Monica a mărturisit ce crede despre întemeierea unei familii.

„Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii. Ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite. N-a contat în trecut (n.r: un act de căsătorie), acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte”.

Monica și Gheorghiță, cuplul anului 2024

„Lucrul care transformă o relaţie într-o comuniune pe viaţă este traversarea unei crize majore în doi”

Pe de altă parte, Monica Bârlădeanu, o femeie curtată de domni, e de părere că doi oameni au șansa să rămână împreună toată viața, după ce trec de o criză majoră. „Iubirea, dar nu doar în sensul romantic. Ci capacitatea celor doi de a iubi lipsit de egoism, de tendinţa de posesie sau de a-şi pune propriile nevoi mai presus de nevoile celuilalt.

Amândoi, însă, trebuie să fie capabili de asta. Unilateral, relaţia se transformă într-o victimă gata mereu de sacrificiu şi într-un egoist care îi ia totul celuilalt fără să dea mare lucru în schimb. Aşa eşuează multe relaţii. Dar cred că lucrul care transformă o relaţie într-o comuniune pe viaţă este traversarea unei crize majore în doi. În situaţii extreme, de criză, vezi exact cine e cel de lângă tine şi ştii pe loc dacă el e cel cu care ai putea trece prin orice în viaţă”, a mărturisit actrița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre