Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan. Ca Vlad Pascu, tot în stațiunea 2 Mai

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan. Ca Vlad Pascu, tot în stațiunea 2 Mai
Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, prima cântăreață de rap din România a călcat grav pe bec. Polițiștii au prins-o drogată la volan, azi noapte, în stațiunea 2 Mai.

Conform unor surse citate de Realitatea PLUS, Dana Marijuana a  fost pozitivă la consum de amfetamină și canabis. Nu este pentru prima dată când artista are probleme cu drogurile.

Cântăreața a fost dusă la audieri

Incidentul s-a produs azi noapte, în stațiunea 2 Mai, în același loc în care cu un an în urmă, Vlad Pascu a omorât doi oameni. Dana Marijuana a fost dusă la audieri de oamenii legii. „La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai.

„Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice”

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, au transmis autoritățile.

S-a mutat la mare, într-un container

Dana Marijuana trăiește alături de fetița ei, cea mică, într-un container la Vama Veche. Artista a fost prinsă drogată la 2 Mai

Anul trecut, Dana Marijuana a anunțat că a lăsat Bucureștiul și s-a mutat la Vama Veche, unde are un teren și câteva containere. Dana nu a plecat singură, ci alături de Iris, fiica ei cea mică, pe care a înscris-o la școală la Constanța.

Artista a mărturisit că a luat această decizie pentru că se săturase de București. „Sunt tot la mare și mă bucur de decizia pe care am luat-o. Chiar dacă încep să scadă temperaturile acum, e frumos. Avem de toate aici, suntem aproape de natură.

Mâncăm alimente cât mai naturale. E așa frumos și liniștit, nici nu pot exprima în cuvinte. Nu a fost doar o decizie de moment, pe care am luat-o brusc. A fost ceea ce mi-am dorit și mă bucur că am făcut acest pas.

„Am luat fructe direct din copaci, proaspete, luăm lapte de capră nattural”

E o comunitate drăguță aici, ne ajutăm reciproc, oamenii sunt săritori. Am fost plăcut surprinsă să văd că am nimerit într-un loc cu oameni tare drăguți. Am luat fructe direct din copaci, proaspete, luăm lapte de capră natural.

E o diferență uriașă între viața de la București și viața de aici. Nici nu vreau să compar, pentru că nu prea se poate compara. Până și energia e diferită aici, e un vibe bun. Ne simțim foarte bine, aproape de natură. Fiica mea e foarte fericită, se simte foarte bine. Se înțelege bine și cu colegii și cu profesorii”, a spus artista în octombrie anul trecut, pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre