Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba a luat o decizie șocantă legată de familia soțului. S-a lăsat cu o ofertă

Dana Roba a luat o decizie șocantă legată de familia soțului. S-a lăsat cu o ofertă
Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată ca Dana Roba să-și dorească acest lucru, însă make up artistul e mai decisă ca niciodată. Ce vrea să facă cu familia soțului.

În ciuda faptului că a fost la un pas de moarte din cauza loviturilor de ciocan aplicate de soț, Dana Roba vrea să se împace cu familia lui Daniel Balaciu.

După nenorocirea prin care a trecut, Dana Roba i-a interzis soacrei să-și mai vadă nepoatele, chiar dacă femeia plânge și susține că le iubește mai mult ca orice. Acum însă, make up artistul a revenit la gânduri mai bune și a sunat-o pe mama bărbatului care a fost la un pas să-i ia viața și i-a făcut o ofertă.

Dacă i se vor da înapoi banii și actele de studii, atunci și ea va accepta ca bunica să-și vadă nepoatele. Dar, surprinzător, familia lui Balaciu nu vrea asta, motiv pentru care Dana crede că a mințit și de fapt nepoatele nu prezintă atât de mult interes pentru ea. Mai ales că recent și socrii Danei Roba, dar și cumnatul au fost la poliție să dea cu subsemnatul.

„Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă”

„Au fost audiați cumnatul meu, socrul meu și soacra mea. Soacra mea e o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă.

Dana Roba, alături de cele mai frumoase fetițe

Dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea, dar nu a răspuns niciodată, și a văzut clar că eu am sunat-o. Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă.

„I-am transmis cumnatului meu că dacă îmi vor da actele și banii înapoi, atunci pot vedea fetele două ore pe zi în prezența mea”

I-am transmis cumnatului meu că dacă îmi vor da actele și banii înapoi, atunci pot vedea fetele două ore pe zi în prezența mea, fără prezența mea nu le vor mai vedea niciodată. Mi-a zis că îi va transmite lui Daniel să-mi zică unde sunt actele. Evident că a mințit, am cotrobăit toată casa și nu le-am găsit niciunde. Am fost la notar și am scos actul de pe apartament, am scos și diploma de make-up artist”, a declarat Dana Roba pentru Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre