Simona Ionescu / Redactor Șef

Nenorocirile nu s-au terminat pentru Dana Roba. Cine vrea să o pună la pământ cu o acuzație gravă

Nenorocirile nu s-au terminat pentru Dana Roba. Cine vrea să o pună la pământ cu o acuzație gravă
Daniel Balaciu nu se lasă. Chiar dacă se află în spatele gratiilor, bărbatul vrea să-și pună soția la pământ. Iată ce lovitură i-a dat acum. A acuzat-o de evaziune fiscală.

Fostul partener de viață al Danei Roba lovește din nou. După ce a fost la un pas să o omoare, Daniel Balaciu a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

„În total am făcut 127 milioane pe luna august”

Balaciu vrea să o pună la pământ și i-a făcut Danei Roba o plângere la poliție, în care o acuză de evaziune fiscală. El susține că femeia, care este make up nu le-ar da bon fiscal clientelor care vin la salon. Mai mult, el spune că femeia s-ar fi îmbogățit nu din muncă cinstită, ci din videochat.

„Am avut luna trecută foarte multe cliente. Am lucrat câte 10/12 ore pe zi și în total am făcut o sută șaptezeci de milioane… pe luna august. Aș fi postat pe paginile mele de socializare tot ce am machiat, dar nu am avut timp, plus că mi-ar trebui și o asistentă să facă acest lucru, că eu dacă machiez încontinuu, nu am timp. Câștig foarte bine din meseria de make-up artist”.

„El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete”

„Recent, Daniel, mi-a făcut plângere la poliție pentru evaziune fiscală, și că sunt prietenă cu interlopii. Așa a scris în plângere. El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete. Acum vreau să mă dezvolt mai mult și să îmi fac un salon mai mare de atât”.

Dana Roba, acuzată de evaziune fiscală

„În acea plângere am înțeles că a scris că eram săracă lipită pământului, la început, când m-a cunoscut, după care am început să câștig bani frumoși pe care eu i-am făcut din videochat. Nu știu dacă o să mă cheme la poliție să depun mărturie, dar dacă o să trebuiască, o să mă duc”, a spus Dana Roba pentru Click.

Dana Roba, judecată pentru noua relație

În toată această perioadă extrem de grea pentru Dana Roba, s-a întâmplat și un lucru frumos. Un bărbat pe care Dana l-a cunoscut cu mult timp în urmă a avut grijă de ea zi și noapte și cei doi s-au îndrăgostit, iar make up artistul și-a asumat noua relație. „Multă lume mă judecă pentru relația cu Beni, dar nu doresc nimănui lucrurile prin care am trecut eu. Nici nu știu cum am rezistat prin tot ce am trecut. Asta este mâna lui Dumnezeu, El a îndurat totul pentru mine”, susține bruneta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre